Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ολόγυμνη ΄Ολα Τζόρνταν: Η χορεύτρια που προκαλεί τα αφεντικά της στο BBC (εικόνες)

3 Νοεμβρίου, 2015 by Σταματίνα

ologumni-ola-tzorntanprokalei-ta-afentika-tis-sto-bbc.w_lΤι κι αν το BBC προειδοποίησε τους χορευτές της «ενήλικης» σειράς Strictly Come Dancing να μαζευτούν; Στο ημερολόγιό της η Ολα Τζόρνταν κάνει ακριβώς το αντίθετο!

Πολλές φορές έχει εμφανιστεί, φωτογραφηθεί και χορέψει αφήνοντας ελάχιστα περιθώρια στη φαντασία. Ομως αυτή τη φορά μάλλον το παράκανε… Η χορεύτρια του Strictly Come Dancing – της «ενήλικης» σειράς του BBC, ΄Ολα Τζόρνταν, πόζαρε σε ένα ημερολόγιο για το 2016 πετώντας τα όλα – σχεδόν κυριολεκτιά!

Η επαγγελματίας χορεύτρια διακρίνεται σε πόζες που είναι σίγουρο πως θα απολαύσουν ιδιαίτερα οι θεατές του BBC αλλά και οι θαυμαστές της ανά τον κόσμο. Μια απ’ αυτές εικονίζει την ΄Ολα Τζόρνταν σε πισίνα εντελώς γυμνή, ενώ άλλες την απαθανατίζουν «τυλιγμένη» σε δαντέλα και διαφάνεια που αφήνουν λίγα περιθώρια στη φαντασία.

 

Οι πόζες αυτές, πάντως, δεν προβλέπεται να κάνουν πολύ χαρούμενους τους ανθρώπους του BBC που ζήτησαν από τους χορευτές και τους συντελεστές του Strictly Come Dancing να χαμηλώσουν τους τόνους σε φωτογραφίσεις και εμφανίσεις.

Λέτε η, απείθαρχη στα αφεντικά της, ΄Ολα να βρει τον μπελά της;…

 

 

 

 

thetoc

This entry was posted on Τρίτη, 3 Νοεμβρίου, 2015 at 23:33 and is filed under HOT-LIFESTYLE. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply