Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αυτή είναι η ιδανική ηλικία γάμου για άντρες και γυναίκες -Ερευνα αποκαλύπτει

3 Νοεμβρίου, 2015 by Σταματίνα

gamos-8-708

Για την ιδανική ηλικία γάμου έχουν γραφτεί πολλά. Τώρα το πανεπιστήμιο της Γιούτα ανακοίνωσε ότι βρήκε την ιδανική ηλικία για να ανέβει κανείς τα σκαλιά της εκκλησίας έτσι ώστε να ευτυχίσει και να μην χωρίσει. 

Ο ερευνητής Νίκολας Γούλφινγκερ, επίκουρος καθηγητής κοινωνιολογίας στο πανεπιστήμιο της Γιούτα ισχυρίζεται ότι oι πιθανότητες ένα ζευγάρι να οδηγηθεί στο διαζύγιο είναι μικρότερες όταν παντρευτεί σε ηλικία 28 με 32 ετών. «Μετά την ηλικία αυτή οι πιθανότητες διαζυγίου αυξάνονται», λέει.

Ο κορυφαίος στη Βρετανία ειδικός γάμου Αντριου Μάρσαλ τονίζει ότι το ενδιαφέρον των ατόμων για τέτοιου είδους έρευνες που δείχνουν ποια είναι η σωστή η ηλικία γάμου και άλλα παρόμοια, εντάσσονται στην προσπάθεια που κάνουν τα ζευγάρια να προφυλάξουν τη σχέση τους. Σε αυτό το πλαίσιο, και κινούμενοι σε αυτή την κατεύθυνση ψάχνουν να βρουν την ιδανική ημέρα και άλλα παρόμοια.

iefimerida

This entry was posted on Τρίτη, 3 Νοεμβρίου, 2015 at 21:26 and is filed under HOT-LIFESTYLE. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply