i-pamela-anterson-gia-sabbatokuriako-stin-ellada.w_lΗ διάσημη πρωταγωνίστρια του Baywatch ταξίδεψε από το Λος Άντζελες στην Ελλάδα και βρέθηκε στο φιλανθρωπικό τουρνουά γκολφ.

Στην Καλαμάτα για ένα Σαββατοκύριακο βρέθηκε η Pamela Anderson. Η διάσημη πρωταγωνίστρια του Baywatch ταξίδεψε από το Λος Άντζελες (μέσω Φρανκφούρτης) στην Ελλάδα και βρέθηκε στο φιλανθρωπικό τουρνουά γκολφ που διοργανώνεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα στο Costa Navarino. Η πτήση της έγινε με ιδιωτικό αεροπλάνο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του eleftheriaonline, μόλις προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντόπουλος”, την παρέλαβε ελικόπτερο τoυ Costa Navarino. Και ο έμπειρος πιλότος Στέλιος Μπούνας, ανέλαβε να της κάνει περιήγηση στις ομορφιές της περιοχής. Ενώ, λίγο μετά την άφιξη της, πόζαρε στο φωτογραφικό φακό, μαζί με τον πιλότο.

Η διάσημη ηθοποιός με total black outfit, δήλωσε ενθουσιασμένη από την παραμονή της στην Ελλάδα (έστω και για λίγες μέρες αυτήν τη φορά) και εντυπωσίασε τα πλήθη με το στυλ της.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.