ΒΙΤΣΑΣΗ κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο επιβολής φόρου στις χρηματιστηριακές συναλλαγές, αποκάλυψε ο αναπληρωτής υπουργός

Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στο φλέγον θέμα του ασφαλιστικού, ο κ. Βίτσας ανέφερε: «Το ασφαλιστικό δεν μπορεί να λυθεί αύριο το πρωί. Εξετάζουμε την επιβολή φόρου στις χρηματιστηριακές συναλλαγές. Είναι μια σκέψη για τη λύση του ασφαλιστικού. Είναι στο τραπέζι ο φόρος στο Χρηματιστήριο».

Ο αναπληρωτής υπουργός υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι «το επτάμηνο της διαπραγμάτευσης έγινε πολιτικός και οικονομικός πόλεμος» και συμπλήρωσε ότι «το πολιτικό πρωτάθλημα δεν έχει χαθεί».

Αναφερόμενος στα μέτρα της κυβέρνησης, ο κ. Βίτσας επισήμανε πως «παίρνουμε μια σειρά μέτρα, αλλά το σχέδιό μας είναι σε συνεχή διαπραγμάτευση. Δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε ευαισθησία επειδή παίρνουμε αυτά τα μέτρα. Είμαστε σε μια διαδικασία συνεχούς διαπραγμάτευσης».

Ερωτηθείς δε για το νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ, απάντησε πως αποτελεί «στοιχείο εκδημοκρατισμού και διαφάνειας».

Σχετικά τέλος με τις συντάξεις είπε πως η κυβέρνηση ψάχνει τρόπους για ελαφριά μείωση συντάξεων.


πρώτο θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.