ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ (ΑΡΧΕΙΟ)

Εν όψει της προωθούµενης κατεδάφισης του συστήµατος Κοινωνικής Ασφάλισης και των νέων σκληρών µέτρων που

ετοιµάζονται – για ακόµη µία φορά – να επιβάλουν στον ελληνικό λαό Κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση και ∆ΝΤ, η Γενική Απεργία Α.∆.Ε.∆.Υ. – ΓΣΕΕ, στις 12 Νοεµβρίου, πρέπει να αποτελέσει ένα κορυφαίο συνδικαλιστικό και πολιτικό γεγονός.

Να γίνει καταλύτης για την ακύρωση των προωθούµενων σχεδίων και ανατροπή των µνηµονιακών πολιτικών.

Να αποτελέσει µια ευκαιρία για κάθε εργαζόµενο και άνεργο, συνταξιούχο και νέο, να µετατρέψει τη δικαιολογηµένη οργή και αγανάκτησή του σε οργανωµένο αγώνα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ  Ν. Γρεβενών για την καλύτερη οργάνωση  και επιτυχία της 24ωρης Γενικής Απεργίας, διοργανώνει σύσκεψη τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 6.30μμ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών με  θέμα : «Προετοιμασία – Οργάνωση της 24ωρης Γενικής Απεργίας Α.∆.Ε.∆.Υ. – ΓΣΕΕ, την Πέµπτη, 12 Νοεµβρίου 2015».

Στη σύσκεψη  θα παραστεί  αντιπροσωπεία του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ με επικεφαλή τον Γενικό Γραμματέα του Γενικού Συμβουλίου  της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.  Παληγιάννη Βασίλειο.

Καλούνται  οι εκπρόσωποι των  Διοικήσεων, συνδικαλιστές, καθώς και τα μέλη των Συλλόγων των εργαζομένων στο Δημόσιο Τομέα να συμμετέχουν στη σύσκεψη, δηλώνοντας με την παρουσία τους την αγωνιστική ετοιμότητα τους ενάντια στο νέο κύμα επίθεσης της συγκυβέρνησης ΖΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ΕΕ, ΔΝΤ, που οδηγεί στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης, στην περικοπή των συντάξεων  και το χτύπημα όλων των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζόμενων.

 

ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΔΥ  Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.