kreas-kokkinisto-ekso-650-800x594

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ενημέρωσε τους πολίτες-καταναλωτές ότι εκτός από τα λουκάνικα, τα ζαμπόν, τα μπιφτέκια, τις γαλοπούλες υπάρχουν και άλλα

116 πράγματα (κάπνισμα, ποτά κλπ) που είναι καρκινογόνα. Έδωσε επίσης στη δημοσιότητα και μια λίστα φαγητών, τα οποία ο κόσμος μπορεί να τρώει άφοβα για να μην νοσήσει ποτέ και να έχει και κορμάρα. Αν θέλετε να ζήσετε πιο πολύ και απ’ τον Χαϊλάντερ ακολουθήστε για ένα μήνα την παρακάτω διατροφή:

Πρωινό: Αχινοσαλάτα από νεαρούς αχινούς που υπάρχουν στα κάτω παράλια της Χαμένης Ατλαντίδας, με under 432 αγκάθια. Αν είναι παραπάνω σημαίνει ότι ο αχινός είναι μεταλλαγμένος (ή σκαντζόχοιρος που αυτοκτόνησε στο ποτάμι), οπότε ή που θα νοσήσετε ή που θα θέλετε να σπάσετε το ρεκόρ του Σπαλιάρα σε μια μέρα, δεν θα βρίσκετε γυναίκα, θα συσσωρευτεί ενέργεια μέσα σας, θα σας ανέβει η πίεση, θα πάθετε εγκεφαλικό και μετά θα δείτε τους αχινούς ανάποδα (να ζήσουμε να σας θυμόμαστε).

Δεκατιανό: Εντελβάις από τις Άλπεις με ρίγανη και μαύρο αλάτι. Προσοχή. Για να είναι σίγουρος ο καταναλωτής ότι δεν πρόκειται να τον πιάσουν Κότσο και να του πουλήσουν χρυσάνθεμα από τα Ζαγοροχώρια για Εντελβάις θα πρέπει να πηγαίνει ο ίδιος μαζί με τον ορειβατικό σύλλογο «Ένα φαράγγι δρόμος» στις Άλπεις για να τα κόψει με τα χεράκια του, να τα μυρίσει και να είναι βέβαιος ότι δεν παίρνει τουλίπα στο σακί.

Μεσημεριανό: Λευκό καρχαρία με σπαράγγια από την Μόρντορ (πριν τη μεγάλη φωτιά). Η συνταγή είναι απλή. Παίρνεις τον «Κροκοδειλάκια» που πάλευε 2 χρόνια να πιάσει τον Σήφη (ούτε γοργόνα με μηνίσκο δεν έπιανε αυτός) και πηγαίνεις στον Ατλαντικό (στην Κρήτη, στο εξοχικό της Άντζελας). Με το που θα μάθει ο καρχαρίας ότι ο «Κροκοδειλάκιας» τον έχει πάρει στο κατόπι, από το φόβο του θα κόβει κομματάκια του με τη μύτη του ξιφία και θα τα στέλνει με ράδιο-ροφό στον καταναλωτή για μεζέ. Μεγάλη προσοχή. Προσέχουμε ο λευκός καρχαρίας να είναι σφυροκέφαλος για να έχει χαμηλά λιπαρά.

karxa

Απογευματινό: Τοστ με ζαμπόν από κρέας μαύρου ρινόκερου. Έχουν απομείνει 2 σε όλο τον πλανήτη (τον έναν τον κυνηγάει ο Τζον Μακλέιν γιατί ψάχνει ένα κατοικίδιο για το μωρό –της Ρόζμαρι-). Άρα μέχρι να βρείτε και να ξετρυπώσετε τον άλλον, έχετε 90% πιθανότητες να πεθάνετε από την πείνα και την εξάντληση (και όχι από καρκίνο). Το άλλο 10% θα το εξαντλήσετε αν βρείτε τον ρινόκερο και του πείτε ότι σας θυμίζει λίγο τον Δημήτρη Παπαδόπουλο (στο προφίλ).

Φρούτο: Ένα μήλο από τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας και έναν λωτό από τη χώρα των λωτοφάγων. Η χρησιμότητα του λωτού είναι να σας αφαιρέσει τη μνήμη και να μη θυμάστε ότι το μήλο από τους κρεμαστούς κήπους είχε γεύση κλούβιας μπάμιας.

Βραδινό: Γιαούρτι από γάλα γαϊδάρου. Βρίσκετε έναν γάιδαρο στο λιβάδι απέναντι από το μικρό σπίτι. Κάθεστε και περιμένετε μέχρι να κατεβάσει γάλα (για να το πήξετε). Αν το έκτο 24ωρο βαρεθείτε και θελήσετε να το βοηθήσετε το ζωντανό, μπορείτε να του κάνετε μαλάξεις, στην αρχή γρήγορες, στο τέλος πιο αργές. Μην μπερδευτείτε. Το τριπλό γκάρισμα του γαιδάρου μετά από 25 λεπτά δεν σημαίνει ότι είναι γάλα αυτό που κατέβασε. Έχετε δρόμο ακόμα. Μέχρι να σκοράρει με ανάποδο βον πλανέ εναντίον της Μπαρτσελόνα ο Κρισάντους (και να μη γελάσει) θα τα έχετε καταφέρει.

koolnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.