Στην Ε΄ τάξη της σχολικής περιόδου 2014-2015

etiketa manitariΜε την “Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας” βραβεύτηκε το πρόγραμμα eTwinning (ηλεκτρονικής αδερφοποίησης)  “The world of mushrooms” (Ο κόσμος του μανιταριού) που ίδρυσε και πραγματοποίησε το σχολικό έτος 2014-2015 η Ε΄τάξη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών (σήμερα ΣΤ΄). Στο μήνυμά της η αρμόδια επιτροπή του eTwinning αναφέρει:

«Αγαπητή/έ Argirios Karaliolios,

Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning “”The world of mushrooms””. Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο  υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.

Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα και ελπίζω να συναντηθούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις eTwinning κατά τη διάρκεια του έτους.

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς μου
eTwinning Team»

Στο έργο συμμετείχαν 44 σχολεία από 16 διαφορετικές χώρες, ανέβηκαν στο twinspace 578 φωτογραφίες, 56 βίντεο, 56 άλλα αρχεία και έγιναν 10 τηλεδιασκέψεις μέσω skype.

Τέλος μετά και τη βράβευση  του προγράμματος με την ” Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας” αισθάνομαι την  ανάγκη να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους όσους βοήθησαν και ιδιαίτερα τους:

  1. Τους μαθητές της  τάξης μου, τους 43 συνεργάτες του έργου και ιδιαίτερα την İKRA SENA από την Τουρκία μαζί με την οποία ιδρύσαμε το έργο, καθώς και τη Μαίρη Στυλιανού από την Κύπρο και τη Σταυρούλα Λαδά από την Κρήτη των οποίων η συμμετοχή  ήταν καθοριστική για τη βράβευση του έργου.
  2. Τη Λουκία Καραχάλιου (δασκάλα αγγλικών)
  3. Το Γιώργο Κωνσταντινίδη (πρόεδρος μανιταροφίλων Ελλάδας)
  4. Την Ξένια Φωτίου (δασκάλα-ζωγράφος)
  5. Το Γιώργο Ζιώγο (Διευθυντής του Σχολείου)

6.Το Φώτη Παρασκευαΐδη (ιδιοκτήτη βιοτεχνίας μεταποίησης μανιταριών)

7.Τους υπεύθυνους του ΚΠΕ Γρεβενών

8.Τον ιδιοκτήτη της “Καραγιάννης ΑΕ” (καλλιέργεια μανιταριών)

9.Τον  Τζήκα Ευθύμιο  – Αρχιμάγειρα της Μαθητικής Εστίας

Περισσότερα για το έργο μπορείτε να δείτε:

http://2dim-greven.gre.sch.gr

http://2dim-greven.gre.sch.gr/The%

http://twinspace.etwinning.net/2299/home

Ο δάσκαλος της τάξης

Αργύρης Καραλιόλιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.