ekdromhΜε αφορμή την ιστορική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, το Σωματείο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, διοργάνωσε πολιτιστική εκδρομή στο Αργυρόκαστρο, στους Αγ.Σαράντα και στα Ελληνόφωνα χωριά της περιοχής στις 24-25 Οκτωβρίου με το ταξιδιωτικό πρακτορείο GrevenaTravel (υπεύθυνος Κος Κωτούλας Δημήτριος).

Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο χωριό Δερβιτσάνη, όπου κατόπιν επαφών με τους αντιπροσώπους της Ελληνικής κοινότητας θα αποσταλούν βιβλία παιδικής-εφηβικής λογοτεχνίας για τη δημιουργία παιδικής βιβλιοθήκης για τα τριάντα πέντε Ελληνόπουλα που φοιτούν στο Ελληνικό σχολείο, με ευγενική χορηγία των εργαζομένων του Νοσοκομείου Γρεβενών.

Επίσης, έγινε επιμνημόσυνη δέηση στον Ι.Ν. Αγ.Σκέπης στο χωριό Βουλιαράτες, όπου υπάρχει Ελληνικό Στρατιωτικό Νεκροταφείο και μνημείο για τους Έλληνες στρατιώτες που πρόσφεραν τη ζωή τους με ηρωισμό στον Ελληνο-Ιταλικό πόλεμο.

Δείτε εικόνες: (Κάντε κλικ για μεγέθυνση)

ekdromh 4

ekdromh 3

ekdromh

ekdromh 2

ekdromh 1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.