moto

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Παρασκευή (30-10-2015) το βράδυ, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών συνέλαβαν στο χωριό Νησί Γρεβενών, δύο άτομα, έναν 55χρονο και έναν ανήλικο 16 χρονών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε δίκυκλη μοτοσικλέτα που κατείχαν από κοινού οι δύο προαναφερόμενοι και προόριζαν προς πώληση, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι το όχημα στερούνταν πινακίδας, άδειας κυκλοφορίας καθώς και λοιπών εγγράφων που να αποδεικνύουν τη νόμιμη ιδιοκτησία του, ενώ δεν ήταν ευδιάκριτος ο αριθμός πλαισίου και κινητήρα.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες είχαν αγοράσει τη δίκυκλη μοτοσικλέτα έναντι χρηματικού ποσού, τον περασμένο Μάρτιο από έναν 19χρονο από γειτονικό χωριό (Καρπερό), σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για πλαστογραφία καθώς και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Η δίκυκλη μοτοσικλέτα κατασχέθηκε, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.