aggelioforosΤίτλοι τέλους έπεσαν σήμερα για τον «Αγγελιοφόρο», με τον Βασίλη Μπακατσέλο να ανακοινώνει στους εργαζόμενους, ότι η εφημερίδα

της Θεσσαλονίκης, προχωρά σε παύση πληρωµών και καταθέτει αίτηση πτώχευσης.

Για το οριστικό κλείσιμο του «Αγγελιοφόρου» εξέδωσε ανακοίνωση και η ΕΣΗΕΜ-Θ.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την υπογραφή της οικογένειας Μπακατσέλου έχει το αναξιοπρεπές τέλος της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος»: Ο έσχατος των εκπροσώπων της εργοδοσίας ανακοίνωσε σήµερα (27/10/2015) στους εργαζόμενους ότι η επιχείρηση προχωρά σε παύση πληρωµών και καταθέτει αίτηση πτώχευσης.

Στον ίδιο χώρο που ο πατέρας του, Αλέξανδρος Μπακατσέλος, έδινε διαδοχικές διαβεβαιώσεις ότι από αυτόν και την οικογένειά του δεν πρόκειται να χάσει ποτέ κανείς έστω ένα ευρώ, σήµερα ο Βασίλειος Μπακατσέλος απέφυγε την παραμικρή νύξη για αποζημιώσεις. Αντιθέτως, είπε µε κυνισµό ότι η επιχείρηση διάλεξε αυτή τη λύση για να έχουν οι εργαζόµενοι τον χρόνο να απευθυνθούν στα ταµεία τους και να πάρουν από αυτά χρήµατα πουδικαιούνται, προφανώς εφόσον κάνουν επίσχεση εργασίας.

Με τέτοιο πνεύµα αντιµετωπίστηκαν εργαζόµενοι οι οποίοι έχουν να πληρωθούν οκτώ µήνες από έναν επιχειρηµατία που δε δίστασε να υποκριθεί ότι διαπραγµατεύεται για «βιώσιµη λύση» παίζοντας µε τις ελπίδες του προσωπικού και κρατώντας το σε ιδιότυπη οµηρία, ενώ, όπως φέρεται ότι ο ίδιος οµολόγησε, είχε αποφασίσει από καιρό να οδηγήσει την ΕΒΕ ΑΕ σε πτώχευση.

Θεατές στο πολύ φτηνό έργο της οικογένειας Μπακατσέλου στάθηκαν για πολλά χρόνια οι συνιδρυτές της εφηµερίδας, τα συγκροτήµατα Μπόµπολα και Ψυχάρη, αποκαλύπτοντας την αντίληψη που έχουν για οποιοδήποτε µέσο Ενηµέρωσης λειτουργεί έξω από το ολοένα στενότερο αθηναϊκό περιβάλλον τους.

Η ΕΣΗΕΜ-Θ, η ΕΠΗΕΘ και η ΕΤΗΠΤΘ καλούν όλους τους εργαζόµενους του «Αγγελιοφόρου» σε συνέλευση την Πέµπτη 29/10/2015, στις 12.30 µ.µ., στην αίθουσα συνεδρίων της ΕΣΗΕΜ-Θ (Στρατηγού Καλλάρη 5, 3ος όροφος)».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.