Από την Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Γρεβενών
θηλασμοσ γρεβενα

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Γρεβενών θα πραγματοποιηθεί “Ταυτόχρονος δημόσιος θηλασμός” .
Δείτε την αφίσα:


θηλασμοσ γρεβενα 2

H Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Γρεβενών ανήκει και αυτή στο Δίκτυο Ομάδων ανά νομό/πόλη, που δημιουργήθηκαν με στόχο την «από μητέρα προς μητέρα» προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό.

Στην ομάδα μας υπάρχουν έμπειρες θηλάζουσες μανούλες, και είναι στη διάθεση των μαμάδων αυτών, που μέσω της ανταλλαγής εμπειριών και απόψεων, θέλουν να κατανοήσουν καλύτερα τη σημαντικότητα του μητρικού θηλασμού, για την υγιή ανάπτυξη του μωρού τους, κι έχουν ενστερνιστεί πλήρως την άποψη ότι ένα νεογέννητο μωρό έχει ανάγκη μόνο τρία πράγματα: Ζεστασιά από την αγκαλιά της μαμάς του, τροφή από το στήθος της και ασφάλεια από την παρουσία της και με το θηλασμό μπορεί να καλύψει και τα τρία! Η προσφορά των μελών είναι εθελοντική και οι απόψεις προσωπικές.

Δεν είμαστε επαγγελματίες υγείας, απλά μοιραζόμαστε καλοπροαίρετα τις εμπειρίες και τις γνώσεις που έχουμε αποκτήσει μέσα από το ταξίδι της μητρότητας. Ως εκ τούτου είναι στην κρίση της κάθε μητέρας, το αν θα δεχτεί τις συμβουλές των άλλων μαμάδων ως σωστές. Για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μας, όλα τα μέλη οφείλουν να ενημερωθούν για τους ακόλουθους όρους συμμετοχής και συμπεριφοράς και να τους εφαρμόσουν.

H συμμετοχή στην ομάδα αυτή προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρακάτω όρων, οι οποίοι έχουν σκοπό να προφυλάξουν τα μέλη που συμμετέχουν και να εγγυηθούν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων. Μέλη τα οποία η συμμετοχή τους αντίκειται με τους όρους συμμετοχής της ομάδας μας, θα απομακρύνονται δια της διαγραφής τους και χωρίς προειδοποίηση.

παρακαλούμε πολύ διαβάστε τους κανόνες της ομάδας:
https://www.facebook.com/groups/115639841980529/doc/115650555312791/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.