se-auto-to-estiatorio-mpaineis-me-daktulika-apotupwmata.w_lΘα σας πάρουν τα δακτυλικά αποτυπώματα για να μπείτε σ’ αυτό το εστιατόριο πολυτελείας, στο Λονδίνο. Δείτε γιατί.

Η σέξι εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη- Από την πίστα στην πασαρέλα


Βρίσκεστε στο Λονδίνο και θέλετε να δειπνήσετε στο The Clink, στο Μπρίξτον;

Προετοιμαστείτε για σωματική έρευνα, ενδεχομένως να σας πάρουνδακτυλικά αποτυπώματα, ίσως να χρειαστεί να αφήσετε το κινητό σας, μπαίνοντας και να το πάρετε στην έξοδο.

 

Το The Clink είναι εστιατόριο πολυτελείας. Μενού τριών πιάτων (σούπες, ψητά, διάφορα ριζότο, ευφάνταστα επιδόρπια). Στον κατάλογό του, φιγουράρει και χριστουγεννιάτικο μενού, πληροφορεί η Rachel Oakley στο Lost at E Minor.

 

 

Είναι posh, το ένδυμα, ανάλογο για μία classy βραδινή έξοδο (πρέπει βεβαίως να προσέξετε το αγκαθωτό συρματόπλεγμα γύρω από το κτίριο). Η διαφορά με τα άλλα της κατηγορίας του συνίσταται στο ότι σερβιτόροι και μάγειρες είναι πολίτες οι οποίοι εκτίουν ποινή σε φυλακή (συνήθως για αδικήματα όπως ληστείες ή διακίνηση ναρκωτικών).

 

Η σέξι εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη- Από την πίστα στην πασαρέλα

 

 

 

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.