Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα θέματα υγείας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας…

26 Οκτωβρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

περ 1
Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη τύπου έδωσαν το πρωί της Δευτέρας για τα θέματα υγείας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Σταύρος Γιαννακίδης.

Οι βασικοί άξονες ενημέρωσης αφορούν στις ακόλουθες εξελίξεις:

περ 2

  • Τη διευθέτηση του ζητήματος λειτουργίας της Παιδιατρικής Κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας που συμπαρέσυρε και τα εργαστήρια του τμήματος Μαιευτικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
  • Την πρόσληψη 34 επικουρικών γιατρών για όλα τα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας.
  • Τη διεκδίκηση για αναβάθμιση του πολυδύναμου ιατρείο Λευκώνα Πρεσπών, ως πρόταση του υγειονομικού χάρτη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και τη σύσταση περιφερειακού ιατρείου στις φυλακές Γρεβενών.
  • Την έναρξη λειτουργίας του μαγνητικού τομογράφου στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, μετά την τελική έγκριση που αναμένεται από κλιμάκιο της Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας.
  • Τη δημιουργία κέντρου επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ με βάση τη Δυτική Μακεδονία και την προμήθεια ασθενοφόρων.
  • Τα ζητήματα πρόνοιας μέσω της εξέλιξης του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας, αλλά και την ολοκλήρωση του προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών.
  • Την επαναλειτουργία της Β/θμιας Υγειονομικής Επιτροπής για την ανανέωση των αδειών οδήγησης για οδηγούς ηλικίας άνω των ογδόντα ετών, η οποία είχε να συνεδριάσει από το 2010.


This entry was posted on Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2015 at 19:55 and is filed under ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply