Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ηλεκτρονική διαβούλευση και τους νέοι δικτυακοί τόπους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (video)

26 Οκτωβρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

περιφερειαΜε σύνθημα “Μαζί παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις για τον τόπο μας”, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας εγκαινιάζει μια νέα εποχή επικοινωνίας με τους πολίτες, αξιοποιώντας τη διαδικασία της διαβούλευσης και τα νέα μέσα επικοινωνίας.

Οι πολίτες της περιφέρειας καλούνται να γνωρίσουν την ηλεκτρονική διαβούλευση και τους νέους δικτυακούς τόπους της Περιφέρειας μέσα από τέσσερις ενημερωτικές εκδηλώσεις που γίνονται σε Κοζάνη, Γρεβενά, Φλώρινα και Καστοριά. Η πρώτη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Κοζάνη στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής διαβούλευσης
opengov.pdm.gov.gr, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να μοιραστούν τις ιδέες και τις εμπειρίες τους μέσα από την ενότητα Ιδέες opengov.pdm.gov.gr/ideas , να συμβουλευτούν τα σύνολα δεδομένων που δημοσιοποιεί η περιφέρεια μέσα από την ενότητα Δεδομένα opengov.pdm.gov.gr/data , αλλά και να περιηγηθούν στις βασικές έννοιες της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης μέσα από την ενότητα Γλωσσάρι opengov.pdm.gov.gr/glossary .
H τοποθέτηση του Προέδρου του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Δημήτρη Καραθανάση:

This entry was posted on Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2015 at 19:06 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply