katoikidia-kleboun-doksa-apo-tous-star-idioktites-tous.w_lΓνωρίστε – αν δεν ξέρετε – τη Miss Asia, το μπουλντόγκ της Lady Gaga που πόζαρε για την Coach, ή τον Cecil, το κουνελάκι της Ντελεβίν με τους 5.000 follοwers.

Εχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνια της Coach, έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικό σόου κι έχει ακουστεί ότι μπορεί να εμπνεύσει τη διάσημη ιδιοκτήτριά του να λανσάρει σειρά προϊόντων για κατοικίδια.

Ο λόγος, φυσικά, για η Miss Asia Kinney, το γαλλικό μπουλντόγκ που έχει – καλύτερα από – παιδί της η 29χρονη pop icon, Lady Gaga. Πρόκειται για ένα από τα διασημότερα pet όλων των εποχών που διαθέτει, μάλιστα, και προσωπικό λογαριασμό στο Instagram όπου η ιδιοκτήτριά του φροντίζει να κάνει αναρτήσεις από ένα σωρό υπέροχα στιγμιότυπα. Περιττό να αναφερθεί ότι η Miss Asia Kinney – που η Lady Gaga έχει την …επιμέλειά της μαζί με το σύντροφό της, τον 34χρονο, Τέιλορ Κίνεΐ – έχεο ποζάρει φορώντας διαμάντια αμύθητης αξίας, καθώς επίσης και

Φέτος τον Μάιο επιβεβειώθηκε ότι η Lady Gaga θα είναι η artistic director της νέας σειράς για κατοικίδια που πρόκειται να κυκλοφορήσει εμπνευσμένη από την Miss Asia – το παρατσούκλι της, σημειωτέον, είναι batpig. Η συλλογή θα περιλαμβάνει ρουχισμό για κατοικίδια και αξεσουάρ, παιχνίδια και …κύπελλα.

 

 

Χαρακτηριστική είναι η διαφήμιση της Coach με την Miss Asia να φορά ένα κολιέ με ασημένιες πέρλες στα χέρια της διάσημης αφεντικίνας της η οποία κρατά στα χέρια της μια δερμάτινη τσάντα Coach. Η φωτογραφία έχει την υπογραφή του διάσημου Steven Meisel, έναν από τους κορυφαίους φωτογράφους της εποχής μας.

  Η Miss Asia απέκτησε έναν αδερφό, τον Koji, επίσης γαλλικό μπουλντόγκ φέτος τον Απρίλιο. Το γλυκό pet έχει το χρώμα της άμμου. Για το αν θα αποκτήσει τη δόξα με τη διάσημη αδερφή του, αυτό είναι ένα θέμα προς συζήτηση…

Δεν είναι, όμως, μόνο η Lady Gaga που έχει κάνει διάσημο το κατοικίδιό της. Περισσότερους από 5.000 followers έχει στο account του στο Twitter το αξιολάτρευτο κουνελάκι, Cecil, της Κάρα Ντελεβίν.

 

 

 

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.