etoimo-to-biblio-tis-bikus-stamatiosa-ezise-sti-fulaki.w_lΝέα σελίδα γυρίζει η Βίκυ Σταμάτη μετά την αποφυλάκισή της. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ολοκλήρωσε το βιβλίο της για όσα έζησε 3 χρόνια φυλακισμένη.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη,  μετά από τηναποφυλάκισή της και την έξοδο της από το Δρομοκαΐτειο, όπου βρισκόταν έγκλειστη μετά τη σύλληψή της, ζει σχεδόν αθόρυβα σε ένα διαμέρισμα στο Χαλάνδρι και έχει στον γιο της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret, βρίσκεται πάντα δίπλα της ο αδελφός της, που έχει αναλάβει τον ρόλο του φύλακα-άγγελου και είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει και τις μετακινήσεις της. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού, την απαθανάτισε μαζί του πάνω στη βέσπα.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Βίκυ Σταμάτη έχει ολοκληρώσει το βιβλίο της, όπου έχει καταγράψει όλα όσα έζησε μέσα στη φυλακή, με πολλούς εκδοτικούς οίκους να έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να το εκδώσουν.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.