Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κλείνουν επ΄αόριστον από τη Δευτέρα τα φαρμακεία

25 Οκτωβρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

Φαρμακείο ΓρεβενώνΚλείνουν από τη Δευτέρα τα φαρμακεία, καθώς ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος κήρυξε

24ωρες κυλιόμενες απεργίες, αντιδρώντας στις προωθούμενες αλλαγές που επιτρέπουν την ίδρυση και λειτουργία φαρμακείων από μη φαρμακοποιούς.

Κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από τα εφημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία.

Για το θέμα μίλησε στην εκπομπή “MEGA Σαββατοκύριακο” ο αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Γιάννης Δαγρές.

«Αντιδρούμε σε μια απόπειρα που έγινε από τη σημερινή κυβέρνηση να γίνει απορρύθμιση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Για να το πούμε λιανά στον κόσμο, να μην έχει ο φαρμακοποιός την ανεξαρτησία στην άσκηση του επαγγέλματός του, ούτε τις ευθύνες, αλλά να μπούνε ιδιώτες οποιουδήποτε είδους μέσα και να έχουν τους φαρμακοποιούς ως υπαλλήλους», δήλωσε μεταξύ άλλων.

This entry was posted on Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2015 at 16:23 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply