bmwΤι πονάει περισσότερο έναν άνδρα; Λογικά, το αυτοκίνητό του. Ιδιαίτερα αν έχει πληρώσει 270.000 ευρώ για το αποκτήσει.

Εκεί «χτύπησε» λοιπόν μία Κινέζα, όταν διαπίστωσε ότι ο σύζυγός της την απατά. Πήρε ένα σφυρί και άρχισε να χτυπά με μανία την πανάκριβη BMW του, ενώ οι περαστικοί κοιτούσαν άφωνοι.

Το περιστατικό έγινε στην Κίνα και σύμφωνα με την People’s Daily Online, η απατημένη ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της είχε μπει στο αυτοκίνητο με την ερωμένη του και για αυτό ήταν «βρώμικο», οπότε έπρεπε να το διαλύσει.

Το αμόκ της κράτησε περίπου 20 λεπτά, έξω από το κτίριο στο οποίο εργάζεται ο σύζυγός της. Οταν ένας άνδρας της ασφάλειας προσπάθησε να τη σταματήσει, εκείνη του είπε, σύμφωνα με μάρτυρες «Αυτό το αυτοκίνητο είναι δικό μου, δεν είναι δουλειά σου τι κάνω», ενώ κάποια στιγμή φώναξε στους περαστικούς «ποιος θα το ανοίξει, θέλω να σπάσω και το εσωτερικό».

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.