Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ποιο ζώδιο αντιπαθείς πολύ κι ευχαρίστως θα κτυπούσες

23 Οκτωβρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

σχεσεισΤα ζευγάρια των ζωδίων που καλό είναι να αποφεύγουν οποιαδήποτε σχέση μεταξύ τους

Ανεξάρτητα από την αστρολογική θεωρία που υποστηρίζει ότι τα ζώδια της φωτιάς ή του αέρα ή του νερού κ.ο,κ. είναι απόλυτα ταιριαστά μεταξύ τους, στην πράξη έχουμε διαπιστώσει όλοι μας ότι υπάρχουν ζώδια που, ξαφνικά, μόλις βρεθούν στον ίδιο χώρο, γεννιέται αμοιβαία αντιπάθεια μεταξύ τους, κι ας ανήκουν στο ίδιο στοιχείο.
Παρακάτω αναφέρονται τα ζευγάρια των ζωδίων που ευχαρίστως θα χαστουκίζονταν, αν δεν υπήρχε ο φόβος να τιμωρηθούν ποινικά…

Κριός: Τοξότης
Το τόσο χύμα του Τοξότη, σε συνδυασμό με την αδυναμία του να σταθεί ήρεμος παραπάνω από ένα τέταρτο κάνει τον Κριό έξαλλο.
Ταύρος: Ιχθύες
Ο Ταύρος είναι ένας κατ’ εξοχήν απλός, πρακτικός άνθρωπος και το χάσιμο του Ιχθύ του ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι, ιδίως όταν υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα να γίνουν.
Δίδυμοι: Ταύρος
Η μακαριότητα και το ραχάτι του Ταύρου, καθώς κι η έλλειψη γρήγορης αντίληψης κάνει τον Δίδυμο να θέλει, όχι απλά να τον σπρώξει, αλλά να τον κουτρουβαλήσει από τις σκάλες.
Καρκίνος: Υδροχόος
Το ότι ο Υδροχόος κοροϊδεύει συνεχώς τη μάνα του, την οικογένεια και όλο του το σόι, όπως επίσης τις παραδόσεις που ακολουθεί πιστά εξοργίζει αφάνταστα τον Καρκίνο.
Λέων: Κριός
Με τόσο εγωισμό και ανταγωνιστική διάθεση και καημό για αρχηγία που τρέφουν κι οι δύο, μπορεί να προκληθεί πολεμική σύρραξη ανά πάσα στιγμή
Παρθένος: Λέων
Εύκολα θα τον χαστούκιζε ο Παρθένος με την έπαρση που του βγάζει, συν το ότι τον θεωρεί επιφανειακό και πεζό ή -το χειρότερο- κιτς με όλα αυτά που φορά.
Ζυγός: Δίδυμοι
Ένας Δίδυμος δεν ενδιαφέρεται για την εξωτερική του εμφάνιση, το ντύσιμο, τη μόδα και το στυλ γι’ αυτό ο Ζυγός τον βρίσκει μπανάλ, συν το ότι το να μιλά με όλον τον κόσμο που δηλώνει ότι δεν είναι επιλεκτικός αλλά του σωρού.
Σκορπιός: Καρκίνος
Όλη αυτή η μίρλα και η διάθεση του Καρκίνου να κρεμαστεί από πάνω του, ξυπνά στο Σκορπιό τα σαδιστικά του σύνδρομα και θέλει να τον κάνει πραγματικά να υποφέρει.
Τοξότης – Σκορπιός
Ο Σκορπιός δε σηκώνει τις πλάκες και τα αστεία του και δεν συμμερίζεται τον ενθουσιασμό του, αφού είναι μόνιμα μουντρούχας, άσε που θέλει συνεχώς να τον ελέγχει.
Αιγόκερως – Ζυγός
Η αναποφασιστικότητα, οι αμφιβολίες του Ζυγού, το ότι θέλει να τα έχει καλά με όλους κι είναι μόνιμα με ένα κομπλιμέντο στο στόμα, κάνουν τον Αιγόκερω να θέλει να τον ποδοπατήσει, επειδή τον θεωρεί υποκριτή και “γλύφτη”.
Υδροχόος – Παρθένος
Του βγαίνει αυθόρμητα η ανάγκη να τον προκαλέσει, να χλευάσει τα επιχειρήματά του, να του ανακατέψει τα μαλλιά, να του πετάξει καφέ στο κατάλευκο πουκάμισο ή να αλλάξει θέση στα πράγματά του. Ο Παρθένος ξυπνάει τον κακό του εαυτό.
Ιχθύες – Αιγόκερως
Η αυστηρότητα και η σκληράδα του Αιγόκερω απλά κάνει τον Ιχθύ να θέλει να βάλει τα κλάματα ή στη χειρότερη να αρχίσει το ποτό…

astrology

This entry was posted on Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2015 at 23:11 and is filed under ΖΩΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply