CHAMPION LEAGUE
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία και θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να κάνει το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League (21:45).

Οι “ερυθρόλευκοι” γνωρίζουν πως σε περίπτωση νίκης επί των Κροατών θα κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους, συγκριτικά με την ομάδα, που θα ακολουθήσει τη Μπάγερν Μονάχου στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Παράλληλα, οι νταμπλούχοι Ελλάδος θα περιμένουν και το αποτέλεσμα των Βαυαρών στο “Έμιρεϊτς”, όπου θέλουν γερμανική νίκη, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο, σχετικά με τη “μάχη” για τη δεύτερη θέση.

Ο Μάρκο Σίλβα έχει επικεντρώσει την προσοχή των παικτών του στο ματς με τους Κροάτες, έχοντας αφήσει πίσω τη νίκη 4-0 επί της ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους “ερυθρολεύκους” με το ίδιο σχήμα, που είχε πάρει τη νίκη 3-2 επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο, με μια αλλαγή. Αυτή θα είναι η είσοδος του Μιλιβόγεβιτς στην ενδεκάδα, αντί του Καμπιάσο, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να παραταχθούν με τον Ρομπέρτο στην εστία και τους Μποτία και Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Οι Μαζουακού και Ελαμπντελαουί θα είναι οι δυο μπακ, με τους Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι σε ρόλους αμυντικών μέσων. Οι Πάρντο, Σεμπά και Φορτούνης θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης. Πέρα από τον Καμπιάσο, εκτός αποστολής έμειναν επίσης, οι Μανιάτης και Μπουχαλάκης.

Από την άλλη πλευρά, οι Κροάτες αναμένεται να παραταχθούν με 4-3-3 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τους Εντουάρντο, Πίντο, Τάραβελ, Γκονσάλο, Πίβαριτς, Άντολιτς, Μασάντο, Τσόριτς, Φερνάντες, Σουντανί και Πιάτσα. Από την πλευρά του, ο Ζόραν Μάμιτς δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Σίλντενφελντ, Αντέμι και Σιγκάλι.

megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.