dikaiosuni-nomoiΑν βρεθείτε ποτέ στα παρακάτω μέρη, προσέξτε μην παραβείτε τους νόμους. Ακόμη κι αυτούς που δεν βγάζουν νόημα…

Αν μπείτε ποτέ στο Βρετανικό Κοινοβούλιο, φροντίστε να μην πεθάνετε εκεί, καθώς κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται από το νόμο. Κι αν είστε στην Οκλαχόμα, μην αφήσετε το γάιδαρό σας να κοιμάται στην μπανιέρα μετά τις 7 το απόγευμα. Μετά από αυτά, νομίζουμε ότι αξίζει να ρίξουμε μια ματιά σε διάφορους αλλόκοτους νόμους που ισχύουν στον κόσμο.

Στη Σαμόα θεωρείται έγκλημα να ξεχάσει κάποιος τα γενέθλια της γυναίκας του –άτυπα και στον υπόλοιπο κόσμο, εδώ που τα λέμε.

Στην Ταϊλάνδη είναι παράνομο να πατήσει κάποιος λεφτά –ας ελπίσουμε ότι είναι παράνομο να ποδοπατάει και άλλα πράγματα.

Αν έχετε κόκορα, φροντίστε να μην πετάξετε μαζί του σε αερόστατο στη Νέα Ζηλανδία, γιατί θα έχετε προβλήματα με την αστυνομία.

Στον Καναδά είναι υποχρεωτικό το 1 στα 5 τραγούδια που θα παίξουν στο ραδιόφωνο, να είναιΚαναδού τραγουδιστή.

Οι οδηγοί στη Νέα Υόρκη το σκέφτονται 2 φορές πριν πατήσουν κόρνα χωρίς να υπάρχει λόγος, καθώς θεωρείται παράνομο.

Στη Δανία, όλα τα οχήματα που κυκλοφορούν στο δρόμο πρέπει να έχουν ανοιχτά τα φώτα τους όλη την ημέρα. Προφανώς το να τα έχουν ανοιχτά μόνο τη νύχτα τους φαίνεται πολύ mainstream.

Σας αρέσει να σφυρίζετε; Στην πόλη Petrolia στο Οντάριο του Καναδά, μπορείτε να το κάνετε μέχρι τις 11 το βράδυ. Από τις 11 μέχρι τις 7 το πρωί, απαγορεύεται.

Στο Σικάγο θεωρείται παράνομο να τρώει κάποιος σε σπίτι που έχει πιάσει φωτιά. Γιατί σε ένα σπίτι που καίγεται, το φαγητό είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όλων.

Αν ένας οδηγός με εγκληματικές προθέσεις θελήσει να μπει στην Ουάσιγκτον, πρέπει να σταματήσει στα όρια της πόλης και να τηλεφωνήσει στην αστυνομία, ειδοποιώντας την ότι μπαίνει στην πόλη. Αναρωτιόμαστε αν έχει τηλεφωνήσει ποτέ κανείς!

Στον Καναδά απαγορεύεται τα ζευγάρια να δείχνουν δημόσια τρυφερότητα τις Κυριακές. Τη μέρα αυτή έχουν ρεπό.

Οι κάτοχοι γουρουνιών στη Γαλλία απαγορεύεται να τους δώσουν το όνομα «Ναπολέων».

Είναι παράνομο να σκοτώσεις ένα άρρωστο άτομο στον Καναδά, τρομάζοντάς το. Ελπίζουμε να είναι παράνομο να σκοτώσεις κάποιον και γενικά.

Στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, το φλερτ απαγορεύεται. Κατευθείαν στο ψητό!

clickatlife

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.