Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Μίμης Δημητριάδης στο Τ.Ε.Ι. της Πτολεμαΐδας που τελεί υπό κατάληψη

20 Οκτωβρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

teiΕπίσκεψη πραγματοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης κ. Μίμης Δημητριάδης στο Τ.Ε.Ι. της Πτολεμαΐδας, το οποίο τελεί υπό κατάληψη.

Τα κύρια αιτήματα των φοιτητών είναι :

  1. Η αντιμετώπιση της έλλειψης επιστημονικού προσωπικού στην σχολή, με σημαντικές επιπτώσεις στο προσφερόμενο μορφωτικό επίπεδο του ΤΕΙ  Πτολ/δας και άρα την υποβάθμισή του.
  2. Η αντιμετώπιση της υποστελέχωσης και της υπολειτουργίας των κλινικών της Μαιευτικής και της Παιδιατρικής στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας γεγονός που δημιουργεί προβλήματα εργαστηρίων και πρακτικής άσκησης.

Και τα δύο αιτήματα συμπίπτουν με τις εδώ διαχρονικά διατυπωμένες θέσεις και του Ρεύματος Πολιτών και του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ  και είναι στις σταθερές διεκδικήσεις μας που είναι η  πλήρης αναβάθμιση του Μποδοσάκειο  νοσοκομείου  καθώς επίσης και του ΤΕΙ Πτολεμαΐδας ακριβώς σαν ένα υψηλού επιπέδου σύμπλοκου μόρφωσης ,υγείας και παρεχόμενων υπηρεσιών.

Θα  συνεχίσουμε  σε θεσμικό και πολιτικό επίπεδο τις απαραίτητες δράσεις για την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της προοπτικής.

 

ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

This entry was posted on Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2015 at 22:27 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply