κεραυνοσ 2015 -2016Το πιο ενδιαφέρον (ίσως) μέχρι σήμερα φετινό παιχνίδι του Α΄. ομίλου, του πρωταθλήματος παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 στο Κλειστό Γυμναστήριο Γρεβενών.

Στο παιχνίδι μεταξύ του «ΚΕΡΑΥΝΟΥ» Αγίου Γεωργίου και της Α.Ε. Κοζάνης, οι νεαροί μπασκετμπολίστες και των δύο ομάδων εντυπωσίασαν με τις περίτεχνες ενέργειές τους, κερδίζοντας το χειροκρότημα των θεατών.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκαν στο σκορ με 4 – 12, όμως άντεξαν μόνο μέχρι το τέλος του 1ου δεκαλέπτου, όπου το σκορ διαμορφώθηκε στο 17-12 υπέρ του Κεραυνού.

Στην συνέχεια τα παιδιά της Γρεβενιώτικης ομάδας, πήραν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, πιέζοντας ασφυκτικά τους αντιπάλους σε άμυνα και επίθεση, εκτοξεύοντας την διαφορά μέχρι τους 31 πόντους.

Το τέλος του παιχνιδιού βρήκε για μια ακόμη φορά νικήτρια την ομάδα των Γρεβενών με σκορ 77 – 50.

Στο 4ο δεκάλεπτο ο Βασίλης Μπατσίλας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες που είχε στον πάγκο της ομάδας.

Με την ομάδα του Κεραυνού έπαιξαν : ΤΣΟΥΚΑΣ Θανάσης, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Γιάννης, ΓΑΒΡΙΔΗΣ Νίκος, ΓΚΟΛΙΑΣ Αποστόλης, ΒΑΣΔΑΡΗΣ Θάνος, ΤΑΜΠΑΚΑΚΟΣ Δημήτρης, ΑΛΚΟ Κλέντι, ΠΑΠΑΛΙΟΥΡΑΣ Γιάννης, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος, ΔΑΔΑΛΗΣ Βασίλης, ΚΑΤΣΑΝΟΣ Τάσος.

Δείτε εικόνες: (Κάντε κλικ πιο κάτω για μεγέθυνση)

κεραυνοσ 3 κεραυνοσ 2
κεραυνοσ 16 κεραυνοσ 15 κεραυνοσ 14 κεραυνοσ 13 κεραυνοσ 12 κεραυνοσ 11 κεραυνοσ 10 κεραυνοσ 9 κεραυνοσ 8 κεραυνοσ 7 κεραυνοσ 6 κεραυνοσ 5 αε κοζανησ 5 αε κοζανησ 4 κεραυνοσ 4

κεραυνοσ 1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.