i-pipa-mitleton-emfanizetai-dialumeni-meta-ton-xwrismo.w_lΗ Πίπα Μίντλετον κυκλοφορεί στο Λονδίνο αμακιγιάριστη και φανερά συντετριμμένη και σκεπτική μετά τον χωρισμό της με τον 36χρονο χρηματιστή Νίκο Τζάκσον.

Ταραγμένη, εμφανώς συντετριμμένη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η Πίπα Μίντλετον κυκλοφορεί μόνη στους δρόμους του Λονδίνου.

Προφανώς η Μίντλετον βιώνει άσχημα τον χωρισμό της με τον χρηματιστή Νίκο Τζάκσον, με τον οποίο διατηρούσε σχέση εδώ και τρία χρόνια και ετοιμαζόταν να παντρευτεί. Λεγέται ότι ο χωρισμός προήλθε από κοινή απόφαση ανάμεσα στους δύο.

Ο Νίκο ζει μεταξύ Λονδίνου και Γενεύης για επαγγελματικούς λόγους. Κάποιοι φίλοι της προβλέπουν ότι ο Νίκο θα γυρίσει στην αγκαλιά της πρώην φίλης του ‘Αλις Φάκουχαρ . Όπως είπε ένας στενός φίλος: «Ξέρει πολύ καλά ότι θα τον δεχθεί αμέσως. Είναι πάντα στην άκρη του τηλεφώνου όταν την χρειάζεται. »

Συμπαράσταση από την Κέιτ

Η Πίπα – είναι η ίδια στο τηλέφωνο καθημερινά με την αδελφή Δούκισσα του Κέιμπριτζ και τη μητέρα τους Κάρολ- εξακολουθεί να ζει στο πατρικό της διαμέρισμα στο Τσέλσι και αναμένεται να πέσει στην αγκαλιά του Τζέιμς Μάθιους –  αδελφό του τηλεοπτική σταρ Σπένσερ Μάθιους- με τον οποίο έβγαινε το 2012.

Μάλιστα πρόσφατα η Μίντλετον απορροφημένη στις σκέψεις της  εθεάθη να περνάει ένα κόκκινο φανάρι με το αυτοκίνητο.

 

 

 

 

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.