Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μητρόπουλος: Στο πολυνομοσχέδιο υπάρχει ένα έγκλημα κατά του λαού και της χώρας

15 Οκτωβρίου, 2015 by Σταματίνα

mitropoulos708_16

«Στο νομοσχέδιο που θα συζητηθεί σήμερα στη Βουλή και αύριο ψηφίζεται υπάρχει ένα έγκλημα κατά του λαού και της χώρας», είπε στον ΑNT1 ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και εργατολόγος, Αλέξης Μητρόπουλος.

«Στη νέα εκδοχή στα άρθρα 9 και 11 παραδίδεται η εξουσία, η διεύθυνση του κράτους μας, του λαού μας, στο Δημοσιονομικό Συμβούλιο, το οποίο θα απευθύνεται στους δανειστές και στην Ευρώπη» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για τo πόρισμα της επιτροπής των σοφών για το ασφαλιστικό δήλωσε: «Δεν θέλω να πιστέψω αυτό το οποίο φαίνεται ότι αποτελεί περιεχόμενο του πορίσματος, ότι δηλαδή οι μειώσεις θα αφορούν όλους τους ασφαλισμένους, όλους τους συνταξιούχους και όλες τις συντάξεις ανεξαρτήτου ύψους και δυστυχώς υπάρχει εισήγηση για να συμπεριληφθούν δύο ρήτρες: Η ρήτρα προσδόκιμου ζωής που θα ανατρέχει στο γενεαλογικό δέντρο του συνταξιούχου και η ρήτρα περιουσίας είτε για μέρος είτε για όλης της σύνταξης».

iefimerida

This entry was posted on Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου, 2015 at 16:42 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply