ΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚΤο μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ επιστρέφει ξανά στη φετινή συναρπαστική Super League και τα κανάλια Novasports ετοιμάζουν ακόμη μία μεγάλη παραγωγή για την κάλυψη του, με καινοτομίες που απογειώνουν την εμπειρία θέασης των φιλάθλων.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ντέρμπι με τη χρήση της sky κάμερας, που κινείται πάνω από τον αγωνιστικό χώρο, προσφέροντας μοναδικά πλάνα στους τηλεθεατές. Η συγκεκριμένη κάμερα, που χρησιμοποιείται στους τελικούς των μεγαλύτερων διοργανώσεων παγκοσμίως (Μουντιάλ, Euro) και που τη λειτουργεί ειδικός χειριστής, αιωρείται σε τέσσερα συρματόσχοινα και έχει τη δυνατότητα να καλύπτει όλους τους άξονες του γηπέδου, ενώ κατεβαίνει και μέχρι το επίπεδο του αγωνιστικού χώρου.

Για την παραγωγή του ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» (https://youtu.be/6S4bGV7wKjc) θα εργαστούν περισσότεροι από 50 τεχνικοί και δημοσιογράφοι, ενώ η κάλυψη θα γίνει συνολικά με 16 κάμερες. Εκτός από την sky κάμερα, θα χρησιμοποιηθούν μεταξύ άλλων 1 ultra high speed, 2 super slow motion, 2crane cameras, μία ασύρματη steady cam, ώστε οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova να νιώθουν σαν να βρίσκονται μέσα στο γήπεδο!

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν στο κλίμα της αναμέτρησης από τις 16:30 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό»  με τους Γιώργο Συρίγο και Χρήστο Καούρη, που θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD με τις αφίξεις των δύο αποστολών και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων.

Στις 19:30 θα ξεκινήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η εκπομπή “Παίζουμε Ελλάδα” με τους Ηλία Βλάχο και Αντώνη Καρπετόπουλο και εκλεκτούς καλεσμένους τόσο στο studio όσο και στο γήπεδο.

Στις 20:30 θα ξεκινήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η ζωντανή μετάδοση του Ολυμπιακός – ΑΕΚ σε περιγραφή των Ισίδωρου Πρίντεζη και Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά, Μανώλη Βογιατζάκη, Γιώργου Αργυρόγλου και Βασίλη Κωνσταντόπουλου.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.
Ο αγώνας θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, ενώ θα μεταδοθεί και σε μαγνητοσκόπηση το ίδιο βράδυ στις 24:00 από ταNovasports 2 και Novasports 2 HD. Επίσης, θα μεταδοθεί και ηχητικά από το Novasports.gr.
Όσοι φίλοι του ποδοσφαίρου, επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά κατά τη διάρκεια του αγώνα, μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους στα social media, χρησιμοποιώντας το hashtag της αναμέτρησης #OLYAEK.

Και όλα αυτά εν όψει των 4 καυτών ντέρμπι, Ηρακλής – ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός που έρχονται τις επόμενες 34 ημέρες στα κανάλια Novasports!

Novasports.  Όλα για την ομάδα σου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.