Εξιχνιάστηκε κλοπή σε περιοχή της Κοζάνης
ΣΥΛΛΗΨΗ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Την Τετάρτη (14-10-2015) το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, συνέλαβαν έναν 26χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, στη διασταύρωση Μεσοποταμίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι κατείχε και μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας έναν ταξιδιωτικό σάκο, που περιείχε δεκατρείς (13) αυτοσχέδιες συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους δεκατριών (13) κιλών και διακοσίων εξήντα τριών γραμμαρίων (263 γρ.).

Κατασχέθηκαν:

• 13 κιλά και 263 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
• το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
• ένα (1) κινητό τηλέφωνο και
• τρεις (3) κάρτες SIM.
ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
O συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς

Εξιχνιάστηκε κλοπή σε περιοχή της Κοζάνης: Σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 21χρονου

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης εξιχνιάστηκε κλοπή που διαπράχθηκε σε περιοχή της Κοζάνης, τον περασμένο Αύγουστο.

Συγκεκριμένα, την 02-08-2015 άγνωστος δράστης εισήλθε σε σπίτι ιδιοκτησίας μιας 86χρονης, σε περιοχή της Κοζάνης και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των επτακοσίων πενήντα ευρώ (750€).

Από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ως δράστης της κλοπής φέρεται ένας 21χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.