ΚΕΡΑΥΝΟΣ -Συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο (10 και11-10-2015) με την 3η αγωνιστική,  πρωτάθλημα παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. 

Στο παιχνίδι του 1ου ομίλου το οποίο έγινε στην Άνω Κόμη – Κοζάνης, ο «Κεραυνός» συνεχίζοντας το σερί του, πραγματοποίησε την 3η συνεχόμενη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια

Χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα τα παιδιά του Βασίλη Μπατσίλα κέρδισαν την ομάδα της «ΕΛΙΜΕΙΑΣ» με σκορ 39 – 87.  Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, καθώς διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γηπεδούχων.

Με την ομάδα του Κεραυνού έπαιξαν οι : ΤΣΟΥΚΑΣ Θανάσης, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Γιάννης, ΓΑΒΡΙΔΗΣ Νίκος, ΓΚΟΛΙΑΣ Αποστόλης, ΒΑΣΔΑΡΗΣ Θάνος, ΤΑΜΠΑΚΑΚΟΣ Δημήτρης, ΑΛΚΟ Κλέντι, ΔΑΔΑΛΗΣ Βασίλης, ΚΑΤΣΑΝΟΣ Τάσος, ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ Βαλάντης, ΠΟΡΑΒΟΣ Γιώργος.

Μετά το παιχνίδι του παιδικού πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε φιλικό παιχνίδι μεταξύ των προπαιδικών ομάδων της «ΕΛΙΜΕΙΑΣ» Κοζάνης – και του «Κεραυνού» Αγίου Γεωργίου Γρεβενών.

Οι προπαίδες του «Κεραυνού» εντυπωσιάζοντας με την απόδοση και τις περίτεχνες ενέργειές τους, κέρδισαν τους αντιπάλους τους με σκορ 26 – 82 κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων των παρευρισκόμενων στο κλειστό της Άνω Κόμης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.