Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΑΠΟΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

9 Οκτωβρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ Την 5η Οκτωβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 μ.μ., η Γενική Συνέλευση των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Γρεβενών σε έκτακτη συνεδρίασή της αποφάσισε:

Την Αποχή Διαρκείας των δικηγόρων των Γρεβενών από τα καθήκοντά τους στις Συνεδριάσεις του Ειρηνοδικείου Γρεβενών και του Πταισματοδικείου Γρεβενών.

Ο λόγος που μας οδήγησε στην απόφασή μας αυτή είναι διότι η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Ειρηνοδικείο Γρεβενών είναι πλέον απελπιστική. Πλέον συγκεκριμένα:

-Καθυστερεί η έκδοση αποφάσεων για μεγάλο αριθμό υποθέσεων (άνω των 100) που έχουν εκδικαστεί ακόμα και από τις αρχές του 2013!!!

-Υποθέσεις αναβάλλονται επανειλημμένως ακόμη και χωρίς τη συναίνεση των δύο πλευρών.

-Έχει συσσωρευθεί μεγάλος αριθμός αδίκαστων υποθέσεων από τριετίας τουλάχιστον.

Έτσι ουσιαστικά το Ειρηνοδικείο Γρεβενών δεν λειτουργεί!!!

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι να έχει δημιουργηθεί έκρυθμη κατάσταση στην κοινωνία των Γρεβενών, με συχνά επεισόδια, τόσο εντός της δικαστικής αίθουσας όσο και εκτός αυτών, από τους διαδίκους οι οποίοι έχουν απολέσει την εμπιστοσύνη τους στη Δικαιοσύνη, ενώ έχει κλονιστεί και η αξιοπιστία ημών των δικηγόρων τους, αφού το Ειρηνοδικείο αποτελεί το Δικαστήριο με τον μεγαλύτερο όγκο των υποθέσεων της περιοχής μας.


ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

This entry was posted on Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου, 2015 at 10:56 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply