pappas708_14

Αμέσως μετά τις προγραμματικές δηλώσεις θα έρθει στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, ανακοίνωσε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

Ο συμβολισμός είναι προφανής στην κυβερνητική βούληση, αμέσως μετά τις εκλογές και σε μια συγκυρία που έχει να διαχειριστεί τα δύσκολα και αντιδημοφιλή θέματα του τρίτου μνημονίου.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό «στο Κόκκινο», ο υπουργός επικρατείας απάντησε στις αιτιάσεις της Ν.Δ. και στις σχετικές δηλώσεις στελεχών της, ξεκαθαρίζοντας πως στο νομοσχέδιο υπάρχει πρόνοια για θέσεις εργασίας με πλήρη απασχόλησης.

«Προκρίνεται από την αξιωματική αντιπολίτευση το επιχείρημα της απασχόλησης των δημοσιογράφων. Υπάρχει πρόνοια για  διασφάλιση της πλήρους απασχόλησης, ας μη χρησιμοποιήσει η ΝΔ αυτό το επιχείρημα. Εμείς αυτή την κίνηση την κάνουμε για να υπάρξει μία κανονικότητα, για να έχουμε σχήματα επιχειρηματικά βιώσιμα και διαφανή», είπε και πρόσθεσε ότι πρέπει « να βεβαιωθούμε πως οι όροι δανειοδότησης των ΜΜΕ θα είναι ίδιοι με αυτούς των άλλων επιχειρήσεων, δεν είναι δυνατόν να έχουν προνομιακή μεταχείριση».

Ερωτηθείς για την διαφημιστική αγορά στα ΜΜΕ, είπε πως πρέπει να γίνει εξαντλητική κουβέντα για εξορθολογισμό της αγοράς και να συζητήσουμε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, αλλά τίποτα δεν θα γίνει βιαίως και χωρίς διάλογο.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.