to-neo-koritsi-tou-mpont-eksomologeitai-tous-fobous-tou_1.w_lΗ γαλλίδα ηθοποιός Λεά Σεντού, κορίτσι του Μποντ στο «Spectre», εξώφυλλο στο τεύχος Νοεμβρίου της Vogue, εξομολογείται. Τί φοβάται…

«Εγινα ηθοποιός για να με φροντίζουν οι άνθρωποι…»

Η γαλλίδα ηθοποιός Λεά Σεντού, το νέο «Bond girl» (είναι η  Madeleine Swann) στο «Spectre», που κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου, εξομολογείται στο επόμενο τεύχος της Vogue -όπου είναι εξώφυλλο- τους φόβους της.

Η 30χρονη Σεντού –η πέμπτη γαλλίδα ηθοποιός που γίνεται κορίτσι του Τζέιμς Μποντ– αποκαλύπτει ότι έγινε ηθοποιός για να τη φροντίζουν οι άνθρωποι. Αλλά και επειδή ήθελε να αποφύγει τις πιέσεις της καθημερινότητας.

«Δεν μου αρέσει ο σύγχρονος τρόπος ζωής. Δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι μου, ούτε είμαι συνδεδεμένη με το ίντερνετ» λέει. «Το διαδίκτυο με φοβίζει. Επίσης, δεν ξέρω να οδηγώ. Γι αυτό κάνω αυτή τη δουλειά, γι αυτό έγινα ηθοποιός. Για να με φροντίζουν οι άνθρωποι… Το να είσαι ηθοποιός είναι ένα καταφύγιο. Μπορείς να μείνεις σε όποιο μέρος του κόσμου θέλεις, σε υπέροχα ξενοδοχεία και κάποιος να σε φροντίζει…».

Βεβαίως, τη Λεά Σεντού βοήθησε το οικογενειακό παρελθόν: Ο παππούς της, Jerome Seydoux ήταν πρόεδρος της κινηματογραφικής Pathé και ο θείος της, Nicolas Seydoux, επίσης πρόεδρος στη Gaumont Film Company. Και η μαμά της ήταν ηθοποιός. Ο δε, μπαμπάς, είναι ιδρυτής μεγάλης εταιρείας που έχει αντικείμενο τις νέες τεχνολογίες.

Από το 2006, οπότε και έκανε το ντεμπούτο της στο σινεμά, έχει παίξει σε αρκετές ταινίες του Χόλιγουντ -Inglourious Basterds, Robin Hood, Mission Impossible: Ghost Protocol.

Η Σεντού παίζει και στον «Αστακό», τη βραβευμένη στις Κάννες, ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, που βγαίνει στις αίθουσες στις 22 Οκτωβρίου (μαζί με Κόλιν Φάρελ και Ρέιτσελ Βάις).

Όσο για το γεγονός ότι είναι «κορίτσι του Μποντ», όπως λέει, δεν με ενοχλεί το κλισέ του «Bond girl». «Ο ρόλος μου ξεφεύγει από το κλασικό κορίτσι του Μποντ» συμπληρώνει.

 

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.