ti-trwei-i-saron-stooun-kai-einai-thea-sta-57-tis.w_lΓυμνάζεται & ακολουθεί ένα συγκεκριμένο διατροφικό πλάνο. Η Σάρον Στόουν είναι άψογη & γεμάτη ενέργεια λίγο πριν κλείσει τα 60 της χρόνια. Αυτά είναι τα μυστικά της.

Η σιλουέτα της είναι αξιοζήλευτη και διατηρεί το κορμί της όσο καλύτερο γίνεται για τα 57 της χρόνια. Η απόλυτη θεά του Χόλιγουντ, Σάρον Στόουν, που στα 57 της παραμένει σέξι, είναι μία γυναίκα που προσέχει πολύ τη διατροφή της και δεν πέφτει συχνά σε ατοπήματα.

Εκτός από το εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής με pilates και yoga, που κάνει σχεδόν καθημερινά, λατρεύει κάθε πρωί ναεπιδίδεται σε τρέξιμο. Όσο για τη διατροφή της; Είναι αυστηρή και δεν παρεκκλίνει από αυτά που έχει στο διατροφικό της πλάνο να τρώει.

Ας δούμε τι γράφουν οι αμερικάνικες ιστοσελίδες σχετικά με τις διατροφικές της συνήθειες και τα γεύματα που προτιμάει:

Πρωινό
Στο σημαντικότερο γεύμα της ημέρας εντάσσει γαλακτοκομικά προϊόντα και φρούτα.

Δεκατιανό

Πάντα προτιμάει ένα γιαούρτι ή μία χούφτα ανάλατους ξηρούς καρπούς.

Μεσημεριανό

Σε αυτό το γεύμα προτιμάει τα αγαπημένα της θαλασσινά ή μία μεγάλη μερίδα κοτόπουλο ή κόκκινο κρέας. Ό,τι κι αν διαλέξει φροντίζει να τα συνοδεύει πάντα με λαχανικά και μία φέτα ψωμί ολικής αλέσεως ή μαύρο.

Βραδινό

Αγαπάει πολύ τις σαλάτες, για αυτό και τις προτιμάει για το δείπνο της. Δεν αποχωρίζεται όμως, το μαύρο ψωμί που λατρεύει.

Extra info
Από το 2001, που υπέστη το επεισόδιο με το ανεύρυσμα στον εγκέφαλο, λέει ότι η δίαιτα της, που είναι χαμηλή σε υδατάνθρακες, η GI (Glycemic Index Diet) τη βοήθησε να συνέλθει και να γεμίσει ενέργεια και δύναμη. Αποφεύγει τη ζάχαρη και τους απλούς υδατάνθρακες, ενώ αντικαθιστά τα λευκά ζυμαρικά με ολικής αλέσεως, τις πατάτες με γλυκοπατάτες, τις μπανάνες με μούρα κ.ο.κ.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.