kai-oi-star-exoun-ateleies--to-atuxima-ta-apokalupse-ola.w_lΛίγο το κοντό μπλουζάκι, λίγο ο αέρας των Κυκλάδων και η σταρ του τραγουδιού αποκαλύφθηκε. Άλλοι οι φωτογραφήσεις και άλλο η πραγματικότητα.

Πόσες φορές δεν συζητάνε οι γυναίκες για τα άψογα κορμιά των εκπροσώπων της σόουμπιζ, λέγοντας ότι εκείνες δεν μπορούν τα αποκτήσουν; Πόσες φορές, όμως, έχει αποκαλυφθεί και η πικρή αλήθεια των κορμιών των διάσημων κυριών.

Η τραγουδίστρια ταξίδεψε στη Μύκονο για τις διακοπές της και απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι σε διάφορε δραστηριότητές της κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ήρθε όμως, η στιγμή που φύσηξε αέρας και σήκωσε το μπλουζάκι, αποκαλύπτοντας την πραγματικότητα του κορμιού της.

 

Και η διάσημη τραγουδίστρια Pixie Lott έχει ατέλειες και όπως βλέπετε ζει με αυτές και δεν κρύβεται. Το μήνυμα είναι ένα: μην ντρέπεσαι για το σώμα σου και αν μπορείς βελτίωσέ το.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.