irthe-o-xwrismos-pou-den-perimene-o-arnaoutoglou.w_lΕίχαν δεθεί μεταξύ τους και περνούσαν υπέροχα μαζί κάθε πρωί. Ήρθε όμως, η ώρα να χωρίσουν μετά από 3 χρόνια. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για αυτό.

«Ήταν μια προσωπική επιλογή της να αποχωρήσει. Το σεβαστήκαμε όλοι και μας στενοχώρησε πάρα πολύ το γεγονός ότι δεν θα είναι στην παρέα μας. Θα θέλαμε όλοι κάποια μέρα να βρεθούμε μαζί και να ξανακάνουμε πρωινή εκπομπή.

Εμείς συνεχίζουμε όπως ακριβώς ξεκινήσαμε, ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που μας δίνει τέτοια νούμερα ακροαματικότητας και μας έχει στις πρώτες θέσεις των πρωινών εκπομπών του ραδιοφώνου. Επίσης, προσκαλούμε και νέους ακροατές που δεν μας έχουν ακούσει να συντονιστούν κάθε πρωί από τις 6 έως τις 10 για να μπουν στην παρέα του Sfera 102,2»
, δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Ελεύθερο Τύπο.

Αυτή τη χρονιά η παρέα της ραδιοφωνικής εκπομπής του άλλαξε, αφού πριν από την έναρξη της σεζόν η Ράνια Κωστάκη, μετά από τρία χρόνια επαγγελματικής συνεργασίας στο πρωινό πρόγραμμα γνωστού ραδιοφώνου, αποχώρησε.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.