eimai-seksomanis-alla-sixainomai-to-seks.w_l«Υπάρχουν στιγμές βιολογικής και συναισθηματικής ολοκλήρωσης και πνευματικής και σωματικής εκσπερμάτωσης, που λες “θέλω να πεθάνω τώρα”».

Ευτυχισμένος σύζυγος, πατέρας δυο υπέροχων γιων, ζει μία ήρεμη ζωή μακριά από τα φώτα. Φέτος επιστρέφει στο μιούζικαλ Barbarella και προέβη σε αποκαλύψεις σε πρόσφατη συνέντευξή του. Και αποκαλύψεις χωρίς να συμπεριλαμβάνουν τη σεξουαλική ζωή δεν είναι πια στα χρόνια που ζούμε, κάτι ιδιαίτερο.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης, απαντώντας στην ερώτηση «Ο χρόνος είναι φίλος ή εχθρός σου;», στο κυπριακό περιοδικό «Down Town», είπε: «Δεν το έχω σκεφτεί. Στην πράξη, ο χρόνος είμαστε εμείς. Δεν πιστεύω στο «να κρατούσε αυτό για πάντα». Θα ήταν πληκτικό να ήμουν μόνιμα ευτυχισμένος. Υπάρχουν στιγμές βιολογικής και συναισθηματικής ολοκλήρωσης και πνευματικής και σωματικής εκσπερμάτωσης, που λες «θέλω να πεθάνω τώρα». Αλλά δεν το εννοείς. Γιατί, μετά, ευχαριστιέσαι τον ύπνο σου. Και τον ευχαριστιέσαι ακόμα περισσότερο όταν κοιμάσαι μόνος σου το βράδυ στο κρεβάτι. Ίσως κάποιοι να το θεωρήσουν ακόμα μία ιδιορρυθμία μου. Ίσως είναι. Όσο μεγαλώνω δεν μου αρέσει η συχνότητα της επαφής με το ανθρώπινο σώμα. Είναι αυτό που λένε κάποιοι ομοφυλόφιλοι: «Είμαι gay, αλλά σιχαίνομαι τους άνδρες». Έτσι κι εγώ. Είμαι σεξομανής, αλλά σιχαίνομαι το σεξ».

 

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.