Κοιν.: Εισαγγελία Γρεβενών, Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, Δήμο Γρεβενών…
αστυνομικο τμημα

  1. K. Διευθυντά,

Με επανειλημμένες παρεμβάσεις πολλάκις τηλεφωνικά και προσωπικά ως πρόεδρος και παλαιότερα εγγράφως, ζητήσαμε ως σύλλογος εστιατορίων και καφετεριών νομού Γρεβενών, την εντατικοποίηση προληπτικών περιπολιών στο κέντρο της πόλης ειδικά Παρασκευή-Σάββατο-Γιορτές για να αποφεύγονται τα οποιοδήποτε γεγονότα εις βάρος των καταστημάτων μας, της σωματικής ακεραιότητας και γενικά την τήρηση κανόνων ασφαλής λειτουργίας των επιχειρήσεων μας.

Παρόλα αυτά την 26/9/2015 ξημερώματα Κυριακής (σας θυμίζουμε ότι τους τελευταίους μήνες, είχαμε σπασίματα σε τζαμαρίες, καρέκλες, τραπέζια, καλλωπιστικές γλάστρες), δημιουργήθηκαν νέα, βίαια γεγονότα με αποτέλεσμα να καταστραφούν καρέκλες, γλάστρες, τραπέζια και το πιο ακραίο γεγονός, επιδιώχθηκε σπάσιμο της βιτρίνας στο κομμωτήριο δίπλα στο καφέ ΕΝΑΣΤΡΟ (Λέοντος Σοφού).

Το τραγικό της όλης κατάστασης, η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου εκείνη τη στιγμή εργαζόταν στην επιχείρηση της και άμεσα ενημέρωσε την Αστυνομία.

Η Διοίκηση του συλλόγου διαμαρτύρεται εντονότατα για την συνεχιζόμενη απαράδεκτη κατάσταση και είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε και να ζητήσουμε από τις αρχές που εκδίδουν τις άδειες των καταστημάτων μας, να αναλάβουν τις όποιες ευθύνες τους αναλογούν.

Πιστεύουμε ότι η εφαρμογή των οποιονδήποτε προληπτικών μέτρων θα βοηθήσουν την όλη κατάσταση.

Το Δ.Σ του συλλόγου και προσωπικά ως πρόεδρος, είμαι υποχρεωμένος να θυμίζω σε κάθε συνάδελφο, ότι πάντα υπήρχε άριστη σχέση συνεργασίας με την Αστυνομία Γρεβενών.

 

 

Για το Δ.Σ.

ο Πρόεδρος : ο Γενικός Γραμματέας:
Γρηγόριος Τσαπατσάρης   Νίκος Ντινόπαππας

 

   

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.