o-tolis-paei-souper-market-kai-tin-kori-sto-sxoleio.w_lΣτον ρόλο του συζύγου και του πατέρα έχει αφοσιωθεί ο Τόλης Βοσκόπουλος μετά το σοβαρό χειρουργείο που υπεβλήθη.

Δύο μήνες μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία και την επέμβασηπου αναγκάστηκε να κάνει, ο Τόλης Βοσκόπουλος ζει ήρεμα με τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και την 14χρονη κόρη τους Μαρία στη Βούλα. Η καθημερινότητα του τραγουδιστή είναι ίδια με κάθε άντρα που συμμετέχει στη ζωή του του σπιτιού και βέβαια έχει την κόρη του ως πριγκίπισσα.

Τις προηγούμενες ημέρες η Άντζελα Γκερέκου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεών της, αναγκάστηκε να ταξιδέψει στην Κέρκυρα. Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν εκείνος που ανέλαβε τις υποχρεώσεις του προγράμματος της Μαρίας. Οι φωτογραφίες της real τον δείχνουν να μεταφέρει την κόρη του προς και από το σχολείο, αλλά και να κάνουν μαζί τα ψώνια της ημέρας. Εκείνος, όμως, είχε αναλάβει και τη συνοδεύει στις δραστηριότητες της, όπως η προπόνηση στο τένις, το μάθημα μουσικής και τα σεμινάρια που παρακολουθεί σε θεατρικό εργαστήρι.

 

Ο άρχοντας του λαϊκού τραγουδιού δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στη νυχτερινή ζωή της πόλης και βρίσκεται σε συζητήσεις µε γνωστούς επιχειρηματίες, προκειμένου να κάνει δυναμική επιστροφή.

 

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.