mou-edinan-6-mines-nikisa-me-ti-boitheia-tis-panagias.w_lΗ Ελληνίδα τραγουδίστρια που αγαπήθηκε πολύ τη δεκαετία του ’70, περιγράφει την περιπέτειά της και το πώς σώθηκε από θαύμα, έχοντας πάντα δυνατή πίστη.

Σε θαύμα αποδίδει το γεγονός πως ξεπέρασε τον επιθετικό καρκίνο, από τον οποίο προσεβλήθη το 2009 η γνωστή κι αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια με τις πολλές επιτυχίες.

Ακόμα κι αν οι γιατροί δεν πίστεψαν ότι θα καταφέρει να ζήσει, ηΜπέμπα Μπλανς κατάφερε να βελτιώσει σταδιακά την κατάστασή της και να σωθεί. Η τραγουδίστρια, που το όνομά της έιναι συνώνυμο με το λαϊκό τραγούδι της δεκαετίας του ’70, μίλησε στην espresso και είπε χαρακτηριστικά: «Με έσωσε ο Θεός και η Παναγιά, στην οποία πίστευα πάντα και πήγαινα κρυφά να προσκυνήσω στη χάρη της στην Τήνο, ντυμένη στα μαύρα. Ποτέ δεν έκρυψα ότι αντιμετώπιζα σοβαρό πρόβλημα υγείας με τον καρκίνο του παχέος εντέρου που μου παρουσιάστηκε και χρειάστηκε να εγχειριστώ και να κάνω χημειοθεραπείες. Σίγουρα έπεσα σε χέρια καλών γιατρών στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύτηκα, αλλά και αλλού που πήγα, όμως κανείς τους δεν μου έδινε πολλούς μήνες ζωής. Σε εμένα δεν έλεγαν τίποτα, αλλά στα οικεία μου πρόσωπα το είχαν δηλώσει πως τα “ψωμιά” μου ήταν λίγα».

Η Μπέμπα Μπλανς περιέγραψε όσα βίωσε: «Ζω από θαύμα της Παναγιάς! Η αλήθεια είναι πως από την πρώτη στιγμή που κατάλαβα πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας μου άρχισα να προσεύχομαι. Κάπου μέσα μου ήξερα πως η Παναγιά θα με βοηθούσε, όπως και έγινε, αφού -δοξασμένο το όνομά της- εδώ και τόσο καιρό δεν έχει συμβεί κάποια μετάσταση του καρκίνου. Τώρα τι μπορεί να γίνει αύριο δεν ξέρω, πάντως οι γιατροί μου σηκώνουν τα χέρια ψηλά με την απίστευτη, σύμφωνα με αυτούς, μυστηριώδη ίασή μου. Έφευγα από το σπίτι μου φορώντας μαύρα ρούχα και μαντίλι στο κεφάλι. Τα μαύρα δεν τα έβγαζα στιγμή από πάνω μου και συνήθως καθόμουν στο νησί τέσσερις – πέντε μέρες, που τις περνούσα κυρίως με προσευχή στην εκκλησία. Δεν κάνω τη θρησκόληπτη, αλλά πιστεύω πολύ στην Παναγία, η οποία το 1971 με βοήθησε να ξεχωρίσει το τραγούδι μου “Αυτός που θα ‘ρθει” στο Φεστιβάλ Τραγουδιού της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα μετά το φεστιβάλ κυκλοφόρησε το τραγούδι σε δίσκο, ο οποίος πούλησε πολλά αντίτυπα. Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης προς εκείνη, τον χρυσό δίσκο που μου απονεμήθηκε για τις πωλήσεις τον πήγα και τον αφιέρωσα στην χάρη της».

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.