kwnstantopoulou-epitropi-708

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε συνέντευξη Τύπου προκειμένου να κάνει τον απολογισμό του έργου της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος, ενώ αποκάλυψε πως το κόστος της Επιτροπής έφτασε τις 112.000 ευρώ.

Μάλιστα απάντησε με το γνωστό αυστηρό ύφος σε όσους είχαν σχολιάσει επικριτικά την Επιτροπή και το έργο της. Η κα Κωνσταντοπούλου ανέφερε πως η Επιτροπή λοιδορήθηκε «γιατί ενόχλησε, είναι πρόβλημα γι’ αυτούς που δεν ξέρουν τι να την κάνουν» και εκείνοι που «έχουν συγκροτήσει τους πυλώνες του συστήματος δεν σταματούν να λυσσομανούν». Τόνισε μάλιστα «δεν είναι τυχαίο πως πέντε μέρες αφού ξεκίνησε η Επιτροπή έσκασε το λάστιχο, ούτε ότι μέχρι και σήμερα ασχολούνται με την Επιτροπή».

Ωστόσο αυτό που έκανε εντύπωση είναι πως η Βουλή για την Επιτροπή αυτή ξόδεψε 112.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, όπως είπε η κ. Κωνσταντοπούλου, σπαταλήθηκαν 25.000 ευρώ για διερμηνείες, περίπου 50.000 ευρώ για διαμονή και σίτιση των συμμετεχόντων στην Επιτροπή και 5.500 ευρώ για μεταφράσεις (για τις μετακινήσεις δεν είπε ποσό, ωστόσο από τα… συμφραζόμενα υπολογίζεται ότι κόστισαν 31.500 ευρώ). Η ίδια πάντως δεν θεωρεί μεγάλο το ποσό για μία επιτροπή που ακόμα και η κυβέρνηση έβαλε στην άκρη και μάλιστα είπε πως όσοι πήγαν στην επιτροπή άφησαν τα σπίτια και τις δουλειές τους χωρίς να λάβουν ούτε ένα ευρώ.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.