ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ -ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΤην Παρασκευή (25-09-2015) τις βραδινές ώρες στον Άγιο Γεώργιο Γρεβενών αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του ιδίου Τμήματος, συνέλαβαν έναν 40χρονο, για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι του 40χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Μία κυνηγετική επαναληπτική καραμπίνα, ένα περίστροφο και -221-κυνηγετικά φυσίγγια, τα οποία κατείχε παράνομα ο συλληφθείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-fm.gr, περισσότεροι από 20 αστυνομικοί, πριν κάνουν “φύλλο και φτερό” το σπίτι του, επισκέφθηκαν και μία αγροτική έκταση που βρίσκεται κοντά στον Άγιο Γεώργιο Γρεβενών, ιδιοκτησίας του 40χρονου, χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν κάτι ύποπτο.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς, αφού οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.