bck7

Ηρθε το Φθινόπωρο και είναι καιρός για αλλαγές στο λουκ. Σύμφωνα με το Pinterest, αυτά είναι τα ανδρικά κουρέματα που φέτος θα «φορεθούν» πολύ.

Χτένισμα στο πλάι σε στυλ Τζορτζ Κλούνεϊ
Το παραδοσιακό χτένισμα στο πλάι είναι το top ανδρικό κούρεμα αυτή τη σεζόν. «Η τελευταία εξέλιξη του διαρκεί λίγο περισσότερο, καθώς ο κομμωτής ξυρίζει την πλάγια γραμμή-πλαίσιο» εξηγεί η στυλίστρια Λάρκιν Μπράουν. Ωστόσο, παρόλο που το ξύρισμα είναι πιο έντονο, περιορίζει τις επιλογές styling, οπότε ίσως να θέλετε να επιλέξετε το κλασικό στυλ του Τζορτζ Κλούνεϊ.

Fade σε στυλ Γουίλ Σμίθ
Με αυτό το λουκ, τα μαλλιά είναι πιο μακριά στην κορυφή του κεφαλιού και ξυρισμένα στα πλάγια, ωστόσο για να είναι επιτυχημένο χρειάζεστε έναν old-school κουρέα που να ξέρει καλά το στυλ αυτό. Σε σύγκριση με πέρυσι, αυτό το λουκ έχει τετραπλασιαστεί σε δημοτικότητα στο Pinterest.


Undercut σε στυλ Μπραντ Πιτ
Ξαναφέρνοντας στη μόδα την δεκαετία του ’30, διασημότητες όπως ο Μπραντ Πιτ, λανσάρουν το undercut σε μεγάλο βαθμό. Είναι σαν το Fade, αλλά με πιο μακριές τρίχες στην κορυφή του κεφαλιού.

Κοτσάκι σε στυλ Ορλάντο Μπλουμ
Είτε το αγαπάτε, είτε το σιχαίνεστε, το κοτσάκι είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ανδρική μόδα στο Pinterest. Η Μπράουν εξηγεί ότι έχει περάσει από τους «άνδρες που βαριούνται να κουρευτούν» σε εσκεμμένο χτένισμα. Ωστόσο όταν μακραίνετε τα μαλλιά για κοτσάκι, κρατήστε τα καθαρά και υγιή και τοποθετήστε το κοτσάκι ελαφρώς ψηλά ή στο σβέρκο του λαιμού, αντί να το σηκώσετε στην κορυφή του κεφαλιού σας.

Quiff σε στυλ Ντέιβιντ Μπέκαμ
Είναι η νέα λατρεμένη ανδρική τάση του Φθινοπώρου στο Pinterest και αφού την λανσάρει ένας σταρ σαν τον Μπέκαμ, δεν αναρωτιόμαστε γιατί. Για μια πιο προσεγμένη εμφάνιση ζητήστε από τον κομμωτή να χρησιμοποιήσει μόνο ψαλίδι και καλό είναι να του δείξετε σε φωτογραφία τι ακριβώς θέλετε για να έχει μία ιδέα.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.