ΛΑΜΠΑΔΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΕΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΗ ποδηλατοδρομία και καροτσοδρομία που διοργανώνονται σε συνεργασία με την Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών θα πραγματοποιηθoύν το απόγευμα της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 5.30μ.μ. με σημείο συνάντησης (ποδηλάτες και γονείς με καρότσια) στην πλατεία Αιμιλιανού.

Οι διαδρομές που θα ακολουθήσουν είναι:

Διαδρομή ποδηλάτων: Έναρξη Πλατεία Αιμιλιανού- Γ. Μπουσίου- Επαρχιακή Όδός Γρεβενών Ροδιάς -Εργατικές Κατοικίες(είσοδος από τον τελευταίο κάθετο και έξοδος από τον πιο κοντινό στην πόλη)- Επαρχιακή Όδός Γρεβενών Ροδιάς- Γ. Μπουσίου- – Θ. Λαδά- 13η Οκτωβρίου-αναστροφή στο περίπτερο στη στροφή προς Έλατο- 13ης Οκτωβρίου- Τέρμα Κ. Ταλιαδούρη – Μεγ. Αλεξάνδρου- Τερματισμός στην Πλατεία Αιμιλιανού.

Καροτσοδρομία: Έναρξη Πλατεία Αιμιλιανού-Εμμανουήλ Παππά έως το ποτάμι-πάρκιγκ έως το τέρμα- Φιλελλήνων- Αριστείδου- Θ. Ζιάκα- Πεζόδρομος- Τερματισμός στην Πλατεία Αιμιλιανού.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.