ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝΓρεβενιώτισσες και Γρεβενιώτες
Ως ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την καθεμία και τον καθένα από εσάς που με την ψήφο σας αναδείξατε τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτη πολιτική δύναμη στο νομό.

Η εκλογή κυβερνητικού βουλευτή συμβάλλει αποφασιστικά στην προσπάθεια απεγκλωβισμού από τα χρόνια προβλήματα του τόπου μας και στην δυνατότητα παρέμβασης υπέρ των συμφερόντων του νομού μας.

Μια προσπάθεια που υπερβαίνει τις όποιες πολιτικές αντιθέσεις υπάρχουν και αφορά μια πανγρεβενιώτικη κινητοποίηση για το χτίσιμο μιας νέας βάσης πάνω στην οποία μπορούμε να στηρίξουμε το όραμά μας για την περιοχή μας. Θεωρούμε πως είναι απαραίτητη η συμβολή όλων μας, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις της καθεμιάς και του καθενός, ώστε να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό τις ικανότητες του ανθρώπινου δυναμικού του τόπου μας και τις προοπτικές των παραγωγικών δυνατοτήτων του.

Οι δυσκολίες είναι πολλές και η πορεία μας δεν είναι ανεξάρτητη από την πορεία της χώρας. Το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ για την αναμόρφωση της ελληνικής κοινωνίας πρέπει να διαπεράσει συνολικά το κοινωνικό σώμα χωρίς αποκλεισμούς.

Είμαστε όμως αισιόδοξοι πως σύσσωμη η γρεβενιώτικη κοινωνία θα ανταποκριθεί αποφασιστικά στις προκλήσεις του καιρού μας και θα μπορέσει ενωμένη να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.