tzixant

Για ομοφυλοφιλία κατηγόρησαν οι αντάρτες του Ισλαμικού Κράτους εννέα άνδρες και ένα παιδί, τους οποίους και εκτέλεσαν, στη Συρία. Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επτά άνδρες εκτελέστηκαν στην πόλη Ραστάν της κεντρικής επαρχίας Χομς, ενώ σκότωσαν δύο άνδρες και ένα αγόρι για τον ίδιο λόγο στην περιοχή Χρεϊτάν, στη βόρεια επαρχία του Χαλεπίου.

Οι εκτελέσεις σύμφωνα με την πληροφόρηση του Παρατηρητηρίου έγιναν δημόσια, ενώ οι τζιχαντιστές φέρεται να κατέστρεψαν όλες τις κάμερες που πιθανόν να είχαν μαγνητοσκοπήσει τους φόνους αυτούς. Να σημειωθεί ότι στα εδάφη που ελέγχονται από το Ισλαμικό Κράτος, τιμωρούνται με την ποινή του θανάτου η ομοφυλοφιλία, η μαγεία, η πίστη στον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ.

Στο παρελθόν οι ισλαμιστές αντάρτες είχαν λιθοβολήσει και πετάξει από στέγες ανθρώπους που κατηγορούνταν για ομοφυλοφιλία, αναφέρει το Παρατηρητήριο. Από τον Ιούνιο του 2014 μέχρι σήμερα η τζιχαντιστική οργάνωση φέρεται να έχει εκτελέσει περισσότερους από 3.000 ανθρώπους, ανάμεσά τους 1.800 άμαχους.

megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.