an-imoun-dieuthuntis-den-tha-ekana-prwino-me-ntoretta.w_lΤο πρωινό του Mega δεν έχει βγει ακόμα στον αέρα, αλλά οι άνθρωποι της τηλεόρασης έχουν αρχίσει να «χτυπάνε» με τη γνώμη τους για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι το νέο πρόσωπο της τηλεοπτικής σεζόν που ξεκινάει και θα δοκιμαστεί σκληρά, αφού δέχθηκε την πρόταση να αναλάβει μία νευραλγική ζώνη -και για τα νούμερα και για τα έσοδα- στο Mega.

Το όνομά της βρίσκεται στο στόμα των περισσότερων ανθρώπων της τηλεόρασης και ο καθένας κάνει και τις προβλέψεις του. Κάποιοι λένε τη γνώμη τους πριν ακόμα το πρωινό βγει στον αέρα, σχεδόν «προφητεύοντας» το τι θα συμβεί.

Ο Δημήτρης Παπανώτας, μέλος της ομάδας του Happy Day, σε συνέντευξή του sto «7 μέρες tv», δέχθηκε την ερώτηση «Έχετε άποψη και για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου ή περιμένετε πρώτα να τη δείτε στο πρωινό του ΜΕGΑ;» και απάντησε: «Εγώ, αν ήμουν διευθυντής του καναλιού, δεν θα ξεκινούσα πρωινό με την Ντορέττα και κάποιους ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι γνωστοί στον κόσμο απέναντι στο πρωινό του Λιάγκα. Το βρίσκω αδύναμο, αλλά εύχομαι να πάνε καλά. Στους ανθρώπους της τηλεόρασης συμφέρον είναι να υπάρχει καλή τηλεθέαση σε πολλά Μέσα.»

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.