Oικογενειακό δράμα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Ένα οικογενειακό θρίλερ έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας άντρας πυροβόλησε και την ίδια του την αδερφή και έναν αστυνομικό προτού αυτοπυροβοληθεί και μεταφερθεί βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε σε διαμέρισμα στην οδό Στρωμνίτσης 6, ενώ την αιματηρή συμπλοκή παρακολούθησε και ένα παιδάκι καθώς και η μητέρα της γυναίκας και του δράστη ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι πιθανότατα τοξικομανής.

Όπως έγινε γνωστό, όλα ξεκίνησαν όταν μία γυναίκα τηλεφώνησε το απόγευμα του Σαββάτου στην Άμεση Δράση και ζήτησε βοήθεια αφού, όπως υποστήριξε, ο αδερφός της απειλούσε την ίδια και το παιδί της με ένα όπλο.

Στο σπίτι της γυναίκας έσπευσαν αμέσως δύο αστυνομικοί. Ωστόσο, η υπόθεση είχε αιματηρή κατάληξη καθώς ο δράστης αυτοπυροβολήθηκε, αφού πρώτα τραυμάτισε την αδερφή του στο πόδι αλλά και έναν από τους δύο αστυνομικούς στην ωμοπλάτη.

Η γυναίκα κατάφερε να συρθεί τραυματισμένη έξω από το διαμέρισμα, ενώ ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του είναι ελεγχόμενη.

Όσον αφορά στον δράστη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου βρίσκεται ήδη η αδελφή του.

πρώτο θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.