ellhnasΣαστισμένος παρακολουθεί ο αθλητικός κόσμος την αποκάλυψη πως ο προπονητής της ομάδας Εφήβων και Νεανίδων Τάε Κβον Ντο είναι αναμεμειγμένος σε σπείρα ληστών.

Στόχος τους ήταν ηλικιωμένα άτομα, ενώ είχε ενεπλάκη και σε μια αιματηρή ληστεία στην Πάτρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», ο 49χρονος προπονητής οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για ηθική αυτουργία. Επειτα, πήρε 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Οι αποκαλύψεις άρχισαν μετά από ληστεία και τραυματισμό 66χρονο τα ξημερώματα της Τρίτης, με δράστες τρεις άνδρες αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι αργότερα συνελήφθησαν.

Υστερα από την εξέταση των κινητών τους, οι κλήσεις οδήγησαν στον προπονητή.

Οπως υποστήριξαν οι δράστες, ο 49χρονος προπονητής τους φιλοξενούσε στο σπίτι του στην Πάτρα, αφού τους είχε φέρει από την Αθήνα.

Οι αρχές εισέβαλλαν στο σπίτι του Ελληνα προπονητή και κατάσχεσαν έναν ανιχνευτή μετάλλων με δύο βέργες ραβδοσκοπίας, για τον εντοπισμό χρυσαφικών, ρούχα και προσωπικά αντικείμενα των τριών Αλβανών, 20 ναρκωτικά χάπια και επτά κινητά.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.