Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το πιο ακριβό μπέργκερ στον κόσμο: Κάνει 1.300 ευρώ και θέλει 6 μήνες για να φτιαχτεί (video)

18 Σεπτεμβρίου, 2015 by Σταματίνα

HAMBOURGER - ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ

Χρειάστηκε έξι μήνες και 1.300 ευρώ για να φτιάξει ένα απλό μπέργκερ ο σταρ του Youtube, Andy George γνωστός για τα βίντεο «Πώς να φτιάξετε οτιδήποτε».

Μπορεί να πρόκειται για ένα από τα πιο συνηθισμένα σνακ του ανθρώπου όπως όπως φαίνεται στο βίντεο η προετοιμασία του απαιτεί μία τεράστια προσπάθεια, οικονομικούς πόρους και αρκετό χρόνο για την παρασκευή.

Η «περιπέτεια» της κατασκευής ενός σάντουιτς από το μηδέν, ξεκίνησε από την δημιουργία ενός κήπου όπου ο Andy φύτεψε αγγούρια, η τομάτες και μαρούλια. Στο βίντεο βλέπουμε επίσης την ανάμιξή του πρωταγωνιστή στο άρμεγμα μιας αγελάδας για την παραγωγή του τυριού αλλά και στη σφαγή ενός κοτόπουλου για την κατασκευή του ζαμπόν.

Ο 28χρονος Andy ταξίδεψε μέχρι και τον Ωκεανό για να μαζέψει θαλασσινό νερό το οποίο στη συνέχεια το έβρασε για να συλλέξει το αλάτι.

iefimerida

This entry was posted on Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2015 at 22:37 and is filed under ΣΥΝΤΑΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply