o-aggelos-tis-victoria-secret-pou-epese-stin-pasarela.w_lΗ 26χρονη καλλονή Candice Swanepoel έχασε τα βήματα της στην περίφημη επίδειξη του Givenchy. Η Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη έχει και τις ατυχίες της.

Αυτός ο… Άγγελος δεν έπεσε από τον ουρανό (αν και για ένα μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού, κάπως έτσι είναι).

Αυτός ο Άγγελος σκόνταψε και έπεσε στην… πασαρέλα. Και όχι μία οποιαδήποτε πασαρέλα. Η ατυχής στιγμή συνέβη κατά τη διάρκεια της επίδειξης του Οίκου Givenchy, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη.

Ωστόσο, η 26χρονη καλλονή από τη Νότιο Αφρική, Candice Swanepoel, σούπερ μόντελ της Victoria Secret, δεν έχασε την ψυχραιμία της.

Μπέρδεψε τα βήματα της, έχασε την ισορροπία της, αλλά τουλάχιστον προσγειώθηκε στηριζόμενη στις παλάμες της. Βεβαίως, η αντίδραση των θεατών ήταν άμεση, κυρίως όσων βρίσκονταν κοντά της, οι οποίοι σηκώθηκαν από τη θέση τους να τη… συντρέξουν.

Όμως, τέλος καλό. Η Candice, ως πραγματική επαγγελματίας, με μία μικρή βοήθεια από το κοινό, ανέκτησε την ψυχραιμία της  σηκώθηκε, ίσιωσε λίγο τα μαλλιά της και ολοκλήρωσε την εμφάνιση ισορροπώντας στα («επικίνδυνα» με λυμένα κορδόνια) «γοτθικά» μποτίνια της.

Και καθώς έφευγε από τα φώτα της πασαρέλας έκανε και μία χαριτωμένη κίνηση για το ατυχές περιστατικό….

Το ενθύμιο της από την επίδειξη -εκτός από τη ντροπή και τον πληγωμένο εγωισμό- είναι ένα τραύμα στο γόνατο. Τη φωτογραφία ανέβασε η ίδια στο instagram μετά την επίδειξη, γράφοντας «Ευχαριστώ εκείνον που με σήκωσε απόψε από τον διάδρομο…»

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.