tasoylas grevena starfm 1

O Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας, βρέθηκε την Τρίτη (8/9) στον Star-fm 933, όπου παραχώρησε συνέντευξη για όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Με αφορμή την απάντηση του πρώην Πρωθυπουργού κ.Τσίπρα όπου σημείωσε ότι η κυβέρνησή του παρέλαβε από τη Νέα Δημοκρατία στο φλέγον ζήτημα του μεταναστευτικού το «απόλυτο μηδέν» και πως:«Και βρήκαμε ένα θέμα που θα έλεγε κανείς έχει παγκόσμιες διαστάσεις, αφορά την Ελλάδα αλλά είναι ευρωπαϊκό είναι παγκόσμιο και αντί να κάτσουν να απολογηθούν για το τι έκαναν, ενώ έβλεπαν ότι θα έρχονταν τα κύματα των προσφύγων, μας έκαναν κριτική ότι δήθεν ανοίξαμε τα σύνορα. Ποια σύνορα; Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε»;
ο Βουλευτής Ιωαννίνων και συντονιστής της Διαρκής Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, ανέφερε ότι: «Η ανευθυνότητα και η άγνοια του κ. Τσίπρα, δεν έχουν σύνορα. Η χώρα έχει» για να συμπληρώσει: «ο κ. Τσίπρας αποδεικνύει το μέγεθος της άγνοιάς του ως προς τα βασικά θέματα Διεθνούς Δικαίου και κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας. Αποδεικνύει άγνοια που τον καθιστά επικίνδυνο. Ο παραιτηθείς Πρωθυπουργός, που διεκδικεί την επανεκλογή του, ας μάθει ότι η χώρα μας έχει θαλάσσια σύνορα, τα εθνικά χωρικά της ύδατα».

tasoylas grevena starfm 3
Ο κ. Τασούλας μίλησε στον Star-fm και για την επιβολή του ΦΠΑ στα Ιδιωτικά σχολεία –Φροντιστήρια, αλλά και στους αγρότες, λέγοντας ότι «η Νέα Δημοκρατία θα βρει αντισταθμιστικά μέτρα για την κατάργηση του ΦΠΑ στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια και στους αγρότες, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να καταργήσει καθετί ιδιωτικό»…
και δήλωσε σίγουρος για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

tasoylas grevena starfm 2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.